De 'Eternals' Credits-scènes plagen een schat aan nieuwe dingen (2024)

DatEeuwigenis geland op streaming—voorlopig exclusief op Disney+- je bent op de juiste plek als je op zoek bent naar antwoorden over die explosieve aftitelingsscènes.Het volgende verhaal bevat uiteraard spoilers voorEeuwigenen implicaties elders in de MCU.

Liefhebbers van deMarvel filmuniversum ken de deal: hoewel de credits beginnen te rollen, is het zeker nog geen tijd om je tv uit te zetten. Toegegeven, fans vanallefilms moeten blijven hangen voor de aftiteling en de namen en rollen zien die zijn gebruikt om het kunstwerk/werk te maken dat ze net hebben gezien (films zijn een wonder! serieus!), maar vooral MCU-fans weten dat er altijd een extra traktatie zal zijn voor hun tijd die blijft hangen. Soms kunnen deze kredietreeksen onthullingen en plagen voor de toekomst zijn, zoals in 2021 voor andere MCU-filmsZwarte weduwe, Shang Chien de legende van de tien ringen,EnSpider-Man: Geen weg naar huis.Ze geven een kleine hint over wat komen gaat en maken je enthousiast. De aftitelingsscènes vooreeuwigen,blaas echter het hele universum wijd open.

Eeuwigenis anders dan veel van deze andere MCU-films. In plaats van een nieuwe held te introduceren of een inhaalslag te maken met een die we al kennen, neemt de film de hele looptijd van 2 uur en 37 minuten in beslag om ons kennis te laten maken met 10 nieuwe personages - die titulaire Eternals - en ons al hun krachten, geschiedenis en geschiedenis uit te leggen. hedendaagse context. Als dat allemaal eenmaal is vastgesteld, dient het natuurlijk als een soort springplank naar de toekomst. Dus daarom doen de aftitelingsscènes hier enorm veel werk wat betreft het opzetten van een soort plagerij en cliffhanger over wat er daarna komt, of dat nu in eenEeuwigenvervolg of elders in de MCU.

En met die belangrijksteEeuwigenkaraktersgrotendeels gescheiden aan het einde van de film, het maakt twee afzonderlijke aftitelingsscènes mogelijk die ze in totaal verschillende richtingen afwerpen.

Aan het einde van de film vindt Arishem de Rechter, de hemelse die de Eeuwigen schiep, de rekening opeisbaar (als Baron Mordo van Chiwetel Ejiofor, uitdokter vreemd,zou zeggen), en Sersei, Kingo en anderen de ruimte in brengen. Ze zitten in de problemen en we zullen niet veel meer zien (totdat we de volgende keer inhalen, of dat nu in eenEeuwigenvervolg of een andere op Cosmic gerichte MCU-film die we nog niet kennen).

Maar de aftitelingsscènes brengen wel verschillende personages uit de film en plaatsen ze op plaatsen waar we bijzonder graag willen zien wat er daarna gebeurt. Daar gaan we.

De 'Eternals' Credits-scènes plagen een schat aan nieuwe dingen (1)

Credits Scène 1: Maak kennis met Eros, ook bekend als Star Fox (ook bekend als Harry Styles)

De eerste aftitelingsscène introduceert een enorme superster in de MCU: Harry Styles.

Drie van onze Eternals, Makkari (Lauren Ridloff), Druig (Barry Keoghan) en Thena (Angelina Jolie) brengen tijd door aan boord van hun ruimteschip, bezorgd over wat er op aarde kan gebeuren, aangezien ze niets hebben gehoord van hun mede Eternals/ vrienden over een tijdje. Toch hebben ze hun ogen gericht op de prijs: ze zoeken Eternals op andere planeten, in de hoop hen de waarheid te vertellen over hun oorsprong en over de ware bedoelingen van Arishem the Judge.

Plots horen ze echter iemand op hun schip en plotseling vindt er een grote introductie plaats. Een wezen genaamd Pip the Troll (ingesproken door Patton Oswalt en vermoedelijk motion-captured a la Rocket Raccoon) verschijnt op het schip en introduceert een held van het rijk die waarschijnlijk van dienst kan zijn: Eros of Titan (Harry Styles), ook bekend als Star Fox en de oudere broer van een man van wie je misschien hebt gehoord, genaamd Thanos.

She-Hulk Vol. 4: Wetten van aantrekking (She-Hulk (2005-2009))

De 'Eternals' Credits-scènes plagen een schat aan nieuwe dingen (3)

She-Hulk Vol. 4: Wetten van aantrekking (She-Hulk (2005-2009))

"Je vrienden zitten in grote problemen en we weten waar we ze kunnen vinden", vertelt Eros aan de Eternals voordat de scène stopt. In zijn Marvel Comics-oorsprong is Eros zelf een Eternal (Thanos heeft een Deviant-gen, wat verklaart waarom hij eruitziet als een groot paars monster), en lijkt goed gepositioneerd om onze helden te helpen bij hun zoektocht en hun volgende stap.

Aangezien deze mensen zich allemaal in de ruimte bevinden, zou het niet verwonderlijk zijn als we ze vervolgens allemaal hun pad zouden zien kruisen met enkele van onze andere kosmische helden, waaronder Captain Marvel, Thor en de Guardians of the Galaxy (De wonderenkomt uit in 2023, ende laatste twee zullen beide in volgend jaar verschijnenThor: Liefde en Donder).

Nog een potentiële crossover-plek voor onze nieuwe vriend Eros? Bij Disney+She-Hulkserie (verschijnt ergens in 2022), waarin Tatiana Maslany de hoofdrol zal spelen als de titulaire held/advocaat. In een 2005She-Hulkkomische run, Jennifer Walters (een neef van de ware identiteit van Bruce Banner en She-Hulk) verdedigde Eros op aarde tegen beschuldigingen van aanranding, voor het gebruik van zijn charmante krachten (oh ja, hij kan de emoties van andere mensen psychisch beheersen) om een ​​getrouwde vrouw. Het is twijfelachtig of Disney+ erbij pastDatverhaallijn, maar er is canonieke geschiedenis tussen de personages.

Credits Scène 2: Dane is iets van plan

De 'Eternals' Credits-scènes plagen een schat aan nieuwe dingen (4)

Kit Harington speelt geen grote rol ineeuwigen,maar het lijkt hem zeker klaar te maken voor veel, veel meer. Als Dane Whitman verschijnt Harington slechts in twee scènes plus een kort stukje op FaceTime, maar aan het einde van de film - net voordat Sersei door Arishem van de aardbodem wordt geplukt - komt hij openhartig en vertelt haar dat hij een beetje lastige familiegeschiedenis van hemzelf. Maar ze is van de aardbodem geplukt voordat hij nog meer kan zeggen.

In de tweede aftitelingsscène zien we dat Dane zichzelf hyped terwijl hij een grote doos opent, kijkt en op het punt staat een groot zwaard te grijpen. Fans kunnen aannemen dat dit de Ebony Blade is, zoals Dane Whitman in de strip wordtZwarte ridderwanneer hij en de leden van zijn familie het mes hanteren. Terwijl Dane in the Comics een held wordt en zelfs een uiteindelijke Avenger, heeft zijn familie niet zo'n mooie geschiedenis.

In de aftitelingsscène, net als Dane op het punt staat het Ebony Blade op te pakken, klinkt een stem buiten het scherm: "Weet je zeker dat je daar klaar voor bent?"

We wisten niet helemaal zeker wie die stem was toen we hem in eerste instantie in de film hoorden. Sommigen dachten dat het misschien zo wasDe kijker, ingespeeldWat als...? door Jeffrey Wright. Anderen dachten dat het misschien Nick Fury was die een nieuw team verzamelde voor een nieuwe missie.

Maar regisseur Chloé Zhao bevestigde de identiteit van die persoon aanfandom:Blad, gespeeld door tweevoudig Academy Award-winnaar Mahershala Ali, die de stem in deze scène verzorgde. "Dat was de stem van een van mijn favoriete superhelden, meneer Blade zelf," zei ze. "Blade, Blade, Blade, yeah!"

DeBladfilm werd aangekondigd, met Ali op sleeptouw, in 2019, en terwijl hetheeft geen releasedatum aangekondigd, wordt geregisseerd door Bassam Tariq en geschreven door Stacy Osei-Kuffour. "Je moet er gewoon op wachten," voegde Zhao eraan toe. "Ik weet niet wat ze met de film doen, maar Mahershala is een schat. Het wordt episch."

Nu we weten dat het Blade is in de scene met Dane, is het redelijk om te verwachten dat Kit Harington deel zal uitmaken van deBladfilmcast, naast Ali en Delroy Lindo - de enige twee castleden die tot nu toe zijn aangekondigd. We weten niet waar we Dane of Blade hierna zullen zien, maar éénmogelijkplek (en reken er niet op, maar het is een mogelijkheid!) is van dit jaarMaan Ridderserie, die debuteert op Disney+. Moon Knight, Black Knight en Blade lijken allemaal dezelfde donkere randen van de Marvel-wereld te bezetten. En zou het niet geweldig zijn om Ali, Harington en Oscar Isaac samen in sommige scènes te zien?

Harington zelf verteldfandomdat hij niet eens wist wat er werkelijk aan de hand was in deze scène toen hij deze aan het filmen was; hij kwam er pas een paar weken voor de première achter."Het is echt cool. [Chloé] sms'te me daar een paar weken geleden over en het verbaasde me een beetje', zei hij. "Ik wist niet dat dat het geval zou zijn, dus het is best spannend voor mij."

Het zal cool zijn om een ​​ontluikende krijger te zien die een legendarisch mes hanteert (in Dane/Black Knight) samen te werken met een vampierjager wiens naam isletterlijkBlad. Sterker nog, we kunnen letterlijk niet wachten.

De 'Eternals' Credits-scènes plagen een schat aan nieuwe dingen (5)

evan romeinse

Evan is de cultuurredacteur voor Men's Health, met bylines in The New York Times, MTV News, Brooklyn Magazine en VICE. Hij houdt van rare films, kijkt te veel tv en luistert vaker naar muziek dan niet.

De 'Eternals' Credits-scènes plagen een schat aan nieuwe dingen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated:

Views: 6110

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.