5 online winkels zoals Hello Molly voor modieuze dameskleding - moet dit lezen voordat u koopt (2024)

Vergelijking 26 mei 2023

Geschreven doorPersoneel HBR

5 online winkels zoals Hello Molly voor modieuze dameskleding - moet dit lezen voordat u koopt (2)

Personeel HBR

Het personeel van Honest Brand Reviews werkt samen om u de informatie te geven die u nodig heeft om de beste winkelbeslissingen te nemen.

Lees over onzeredactionele richtlijnen

Inhoudsopgave

Zoeken naar online winkels zoals Hello Molly

5 online winkels zoals Hello Molly voor modieuze dameskleding - moet dit lezen voordat u koopt (3)

Als iemand die van mode houdt, ben ik altijd op zoek naar nieuwe winkels om te winkelen. Een van mijn recente favorieten isHallo Mollie, een online winkel met een breed assortimentmodieuze kleding en accessoires.

Maar ik weet dat het belangrijk is om opties te hebben en mezelf niet te beperken tot slechts één winkel. Daarom besloot ik wat onderzoek te doen en andere winkels zoals Hello Molly te vinden die vergelijkbare stijlen en kwaliteit bieden.

Na verschillende online winkels te hebben doorzocht, vond ik er een aantal die me opvielen. Sommige van deze winkels, zoalsGeslaagdEnHuis van CB, hebben hun eigen kledingmerk maar voeren ook andere gewilde merken.

Anderen, zoalsBesteOnder250eend SaleJurk, bieden unieke en betaalbare kledingopties. Of je nu op zoek bent naar een jurk voor een speciale gelegenheid of een casual outfit voor dagelijks gebruik, in deze winkels zit je goed.

In dit artikel deel ik mijn bevindingen en belicht ik 10 winkels zoals Hello Molly voor vrouwelijke kleding. Ik zal een kort overzicht geven van elke winkel, inclusief hunprijsklasse, maatopties en stijlesthetiek.

Aan het einde van dit artikel heb je een beter begrip van de verschillende beschikbare winkels en kun je de perfecte outfit voor elke gelegenheid vinden.

Top 5 winkels zoals Hello Molly

Ik ben veel online winkels tegengekomen die vergelijkbare stijlen aanbieden als Hello Molly en ik kan niet wachten om ze te delen. Hier zijn mijn top 5 keuzes:

# 1 Boehoe

5 online winkels zoals Hello Molly voor modieuze dameskleding - moet dit lezen voordat u koopt (4)

Boehoeis een populaire online winkel die trendy en betaalbare kledingopties biedt. Net als Hello Molly hebben ze een breed scala aan jurken, playsuits, rokken en accessoires die perfect zijn voor elke gelegenheid.

Ze bieden ook opties voor grote maten en hebben een grote selectie badkleding. Als je op zoek bent naar een winkel die een vergelijkbare stijl biedt als Hello Molly, dan is BooHoo zeker de moeite van het bekijken waard.

#2 Huis van CB

5 online winkels zoals Hello Molly voor modieuze dameskleding - moet dit lezen voordat u koopt (5)

Huis van CBis een andere geweldige winkel die trendy en vrouwelijke kledingopties biedt. Net als Hello Molly hebben ze een geweldige selectie jurken, jumpsuits en rokken die perfect zijn voor een avondje uit of een speciale gelegenheid.

Ze bieden ook een reeks maten, inclusief opties voor grote maten, en hebben een grote selectie badkleding. Als je op zoek bent naar een winkel die hoogwaardige kleding aanbiedt met een vergelijkbare stijl als Hello Molly, ga dan eens langs bij House of CB.

# 3 Afgestudeerd

5 online winkels zoals Hello Molly voor modieuze dameskleding - moet dit lezen voordat u koopt (6)

Geslaagdis een populaire online winkel die tal van seizoenskledingopties biedt. Net als Hello Molly hebben ze een breed scala aan jurken, jumpsuits en rokken die perfect zijn voor elke gelegenheid.

Ze bieden ook een reeks maten, waaronder opties voor grote maten, en hebben een brede selectie badkleding. Als je op zoek bent naar een winkel die een vergelijkbare stijl als Hello Molly biedt voor een betaalbare prijs, waarom probeer je Lulu dan niet eens?

# 4 Prinses Polly

5 online winkels zoals Hello Molly voor modieuze dameskleding - moet dit lezen voordat u koopt (7)

Prinses Pollyis een populaire online winkel die inspirerende vrouwelijke kledingopties biedt. Net als Hello Molly hebben ze jurken, jumpsuits en rokken die perfect zijn voor een avondje uit of een speciale gelegenheid.

Ze bieden ook een reeks maten, waaronder opties voor grote maten, en badkleding. Als u op zoek bent naar een winkel die kleding van hoge kwaliteit aanbiedt met een vergelijkbare stijl als Hello Molly, dan is Princess Polly een geweldige optie.

#5 ASOS

5 online winkels zoals Hello Molly voor modieuze dameskleding - moet dit lezen voordat u koopt (8)

ASOSis een populaire online winkel die een breed scala aan kledingopties voor mannen en vrouwen biedt. Net als Hello Molly hebben ze een geweldige selectie jurken, jumpsuits en rokken die perfect zijn voor elke gelegenheid.

Dus zoals je kunt zien, zijn er veel online winkels die vergelijkbare stijlen aanbieden als Hello Molly. Dit zijn slechts mijn top 5 keuzes, maar er zijn er nog veel meer om te ontdekken. Of u nu op zoek bent naar betaalbare opties of kleding van hoge kwaliteit, er is een winkel die aan uw behoeften voldoet.

Overeenkomsten en verschillen

5 online winkels zoals Hello Molly voor modieuze dameskleding - moet dit lezen voordat u koopt (9)

Als het gaat om winkels zoals Hello Molly, zijn er enkele overeenkomsten en verschillen die het vermelden waard zijn. Als iemand die bij verschillende online boetieks heeft gewinkeld, heb ik over de hele linie een aantal belangrijke trends opgemerkt.

Aangeboden stijlen

Een van de grootste overeenkomsten tussen winkels als Hello Molly is de nadruk opvrouwelijke, trendy stijlen. Van flirterige jurken tot chique jumpsuits, deze winkels bieden een breed scala aan kleding voor verschillende gelegenheden. Veel van deze winkels laten zich ook inspireren door streetstyle en premiummerken, net als Hello Molly.

Er zijn echter ook enkele verschillen in de aangeboden stijlen. Sommige winkels, zoals Lulus en Showpo, hebben de neiging om een ​​meer speelse, jeugdige sfeer te hebben, terwijl andere, zoals For Love & Lemons en Reformation, meer verheven, verfijnde stukken aanbieden.

Prijsbereik

Een andere overeenkomst tussen winkels zoals Hello Molly is de prijs in het middensegment. Hoewel sommige artikelen duurder zijn dan andere, bieden de meeste van deze winkels kleding die betaalbaar is voor de gemiddelde klant. Dit is geweldig voor degenen die trendy willen blijven zonder de bank te verslaan.

Er zijn echter ook enkele verschillen in prijsklasse. Sommige winkels, zoals Princess Polly en Sabo Skirt, bieden meer betaalbare opties, terwijl andere, zoals Revolve en Free People, vaak aan de duurdere kant zijn.

Verzend- en retourbeleid

Ten slotte is een van de grootste overeenkomsten tussen winkels zoals Hello Molly het verzend- en retourbeleid. De meeste van deze winkels bieden gratis verzending bij bestellingen boven een bepaald bedrag en hebben een relatief eenvoudig retourproces. Dit is geweldig voor degenen die nieuwe stijlen willen uitproberen zonder zich zorgen te hoeven maken over de verzendkosten of retourkosten.

Er zijn echter ook enkele verschillen in het verzend- en retourbeleid. Sommige winkels, zoals Lulus en Nasty Gal, bieden gratis verzending voor alle bestellingen, terwijl andere, zoals Revolve en Shopbop, een strenger retourbeleid hebben.

Hoewel winkels zoals Hello Molly enkele overeenkomsten hebben op het gebied van stijl, prijsklasse en verzend- en retourbeleid, zijn er over het algemeen ook enkele belangrijke verschillen die het vermelden waard zijn. Als iemand die graag in verschillende online boetieks winkelt, waardeer ik het unieke aanbod dat elke winkel te bieden heeft.

Voors en tegens van winkelen bij winkels zoals Hello Molly

5 online winkels zoals Hello Molly voor modieuze dameskleding - moet dit lezen voordat u koopt (10)

Als het gaat om winkelen in winkels zoals Hello Molly, zijn er zowel voor- als nadelen te overwegen. Als iemand die in vergelijkbare winkels heeft gewinkeld, heb ik zowel het goede als het slechte meegemaakt. Hier zijn mijn gedachten over de voor- en nadelen van winkelen bij winkels zoals Hello Molly.

Voordelen

  • Betaalbare prijzen: Winkels zoals Hello Molly bieden vaak trendy en stijlvolle kleding tegen meer betaalbare prijzen dan high-end designermerken. Dit maakt het voor shoppers met een beperkt budget gemakkelijker om op de hoogte te blijven van de laatste modetrends.
  • Verscheidenheid aan stijlen: Winkels zoals Hello Molly bieden vaak een breed scala aan kledingstijlen, van casual tot formeel. Dit betekent dat shoppers kleding kunnen vinden voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een ​​avondje uit met vrienden of een formeel evenement.
  • Handig online winkelen: Veel winkels zoals Hello Molly bieden online winkelen, waardoor het gemakkelijk en gemakkelijk is om kleding te bekijken en te kopen vanuit het comfort van uw eigen huis.
  • Makkelijk retourneren: Winkels zoals Hello Molly hebben vaak een eenvoudig en probleemloos retourbeleid, waardoor het minder stressvol is om nieuwe stijlen en maten uit te proberen.

nadelen

  • Inconsistente maatvoering: Een nadeel van winkelen bij winkels zoals Hello Molly is dat de maatvoering inconsistent kan zijn. Dit kan het moeilijk maken om te weten welke maat je moet bestellen en kan ertoe leiden dat je artikelen moet retourneren of ruilen.
  • Kwaliteitsproblemen: Sommige klanten hebben kwaliteitsproblemen gemeld met kleding van winkels zoals Hello Molly, zoals items die uit elkaar vallen na slechts een paar keer dragen of wassen.
  • Beperkt formaatbereik: Hoewel winkels zoals Hello Molly een breed scala aan stijlen kunnen bieden, bieden ze niet altijd een breed scala aan maten. Dit kan frustrerend zijn voor shoppers die buiten het typische maatbereik vallen.

Winkelen in winkels zoals Hello Molly kan een geweldige manier zijn om trendy te blijven en betaalbare kleding te vinden. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de mogelijke nadelen, zoals inconsistente maatvoering en kwaliteitsproblemen.

Laatste gedachten

5 online winkels zoals Hello Molly voor modieuze dameskleding - moet dit lezen voordat u koopt (11)

Na verschillende winkels zoals Hello Molly te hebben onderzocht en beoordeeld, heb ik ontdekt dat er veel geweldige opties beschikbaar zijn voor mensen die op zoek zijn naar vrouwelijke en stijlvolle kleding.

Hoewel elke winkel zijn eigen unieke aanbod heeft, hebben ze allemaal een focus op het aanbiedenchique en toegankelijke kledingopties voor vrouwen.

House of CB is een uitstekend alternatief voor het aanbieden van Hello Mollyluxueuze, curve-hugging jurkenwaardoor vrouwen zich zelfverzekerd, fel en sexy voelen. Prinses Polly is een andere geweldige optie met een breed scala aan kledingopties, waaronder trendy jurken, playsuits en accessoires.

Voor wie op zoek is naar meerduurzaamoptie biedt Reform milieuvriendelijke kleding gemaakt van duurzame materialen. Deze winkel is perfect voor diegenen die er stijlvol uit willen zien en zich tegelijkertijd bewust willen zijn van hun impact op het milieu.

Al met al zijn er veel winkels zoals Hello Molly die een breed scala aan kledingopties voor vrouwen bieden. Of je nu op zoek bent naar een zwoele jurk voor een avondje uit of een casual outfit voor dagelijks gebruik, er is een winkel die aan al je wensen voldoet.

Bekijk vervolgens enkele gerelateerde vergelijkingsartikelen die u misschien wilt lezen:

Top 5 winkels zoals DD's kortingen voor betaalbaar winkelen

Top online winkels zoals Revolve voor modeliefhebbers

Top 10 winkels zoals Shein voor betaalbare mode

Top 5 winkels vergelijkbaar met Frank en Oak voor mode - Forward Men

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen

Abonneer u gratis om exclusieve deals in uw inbox te ontvangen. 100% privacy

5 online winkels zoals Hello Molly voor modieuze dameskleding - moet dit lezen voordat u koopt (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 5749

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.