Boetieks zoals Hello Molly: 10 vergelijkbare online winkels (2024)

Hello Molly is jouw go-to-bestemming voor de nieuwste stijlen en trends. Shop het nieuwste assortiment jurken, playsuits, rokken, accessoires en meer.

Het merk laat zich inspireren door streetstyle en premium merken om een ​​uniek kledingassortiment te creëren dat perfect is voor elke gelegenheid. Van basisitems tot seizoenscollecties, Hello Molly heeft iets voor ieders stijl.

Top 10 beste regenbroeken voor op het werk

Top 10 beste regenbroeken voor op het werk

Of je nu op zoek bent naar een casual look of iets meer formeels, de volgende online boetieks zijn waardige alternatieven:

Boetieks zoals Hello Molly: 10 vergelijkbare online winkels (1)

Ook het lezen waard:7 boetieks zoals rode jurk waar je dol op zult zijn

Inhoud Show

1. Stellie

Stellyis jouw go-to voor eersteklas jurken. Of je nu op zoek bent naar een feestjurk, maxi-jurk, boho maxi-jurk, casual jurk, zomerjurk, galajurk, avondjurk, shift-jurk, bodycon-jurk, midi-jurk of jurk met pailletten.

Of een van de andere opties die Stelly biedt, u kunt erop vertrouwen dat hun jurken u het gevoel geven dat u een miljoen dollar verdient, terwijl ze ook bij uw unieke stijl passen.

Als het gaat om Stelly-winkelopties voor tops en broekjes, hebben ze alles van crop tops tot mouwloze tops (en alles daartussenin).

Ze hebben ook korte broeken, rokken en damesjeans, zodat je kunt shoppen voor elk type broekje dat er het beste uitziet met een van hun prachtige jurken!

Als je op zoek bent naar meer dan alleen kleding, kijk dan eens naar hun schoonheidsafdeling waar ze alles hebben, van make-upborstels tot parfumflesjes. Als je iets speciaals wilt, kijk dan eens op de pagina Cadeaus waar ze geweldige cadeaus hebben, zoals cadeaubonnen en zelfs accessoires voor trouwjurken!

Ook het lezen waard:Winkels zoals Grey Bandit (8 plaatsen om unieke stijlen en ontwerpen te vinden)

2. Boetiek beginnen

Boetiek beginnenis een online winkel die gespecialiseerd is in mini-jurken, midi-jurken, maxi-jurken en meer. Of je nu de stad in gaat of binnen blijft met een goed boek, ze hebben voor elk wat wils!

Als je op zoek bent naar iets speciaals voor jezelf of voor een speciaal iemand in je leven, zal hun collectie verjaardagsjurken en bruidsmeisjesjurken zeker de rekening vullen.

Ze hebben ook veel casual jurken en co*cktailjurken als je de stad in wilt gaan of gewoon thuis wilt rondhangen. Voor formele evenementen zoals bruiloften of zakelijke bijeenkomsten hebben ze zowel jurken met lange mouwen als blouses met lange mouwen om ervoor te zorgen dat alles precies goed past!

Of je nu op zoek bent naar zomerjurken of winterjassen, Beginning Boutique heeft wat je nodig hebt!

Ook het lezen waard:Winkels zoals House of CB (17 House of CB Store-alternatieven)

3. Showpo

Als u op zoek bent naar een boetiek die trendy, betaalbare kleding verkoopt die perfect is voor dagelijks gebruik,Showpois de plek voor jou.

Showpo heeft een scala aan stijlen, van vrijetijdskleding tot formele outfits en alles daartussenin, maar ze worden allemaal op de markt gebracht als 'gemaakt voor het moderne meisje'.

Of je nu met vrienden de stad in gaat of een outfit voor je werk (of je volgende grote date) samenstelt, Showpo heeft wat je nodig hebt.

Het merk staat bekend om zijn festivaljurken, die perfect zijn voor het aankomende zomerseizoen. Ze bieden ook een breed scala aan feestjurken en bruidsjurken.

De collectie van Showpo omvat werkkleding zoals blazers en overhemden, perfect voor op kantoor of om uit te gaan met vrienden.

Ook het lezen waard:Boetieks zoals deze drie: meer trendy kledingopties

4. Tijgermist

Tiger Mist Boutiqueis een boetiek die gespecialiseerd is in de verkoop van hoogwaardige dameskleding en accessoires. Het bedrijf bestaat al meer dan een decennium en is bekend geworden als dé plek voor alles wat met mode te maken heeft.

De winkel biedt alles, van vrijetijdskleding tot formele jurken, dus iedereen kan bij Tiger Mist iets vinden dat hij leuk vindt. Dit kan een geweldige plek zijn om iets nieuws te kopen, of je nu op zoek bent naar een cadeau of jezelf gewoon wilt trakteren.

Tiger Mist Boutique is een ontspannen, relaxte en chique boetiek. Hier moet je zijn als je de perfecte outfit wilt vinden die je look van nul naar 100 brengt. De winkel heeft een geweldige collectie kleding en accessoires en de kleding is erg stijlvol, trendy en betaalbaar.

Deze boetiek heeft alles van jurken tot jeans en van tops tot schoenen, waardoor je gemakkelijk voor jezelf of iemand anders kunt winkelen, maar ook cadeaus kunt kopen voor verjaardagen of andere speciale gelegenheden zoals Moederdag, Kerstmis, enz.

Ook het lezen waard:Winkels zoals Isabelle's Cabinet (9 alternatieve modeboetieks)

5. Randmeisje

Verge Girl-boetiekis een unieke kledingwinkel die je alles biedt wat je nodig hebt om het meeste uit je garderobe te halen.

Als je op zoek bent naar een jurk die zowel vrouwelijk als edgy is, zoek dan niet verder dan Verge Girl Boutique. Deze boetiek is gespecialiseerd in een breed scala aan mini-jurken, midi-jurken, maxi-jurken, gebreide jurken, tops en kleding, allemaal geïnspireerd op de laatste modetrends.

Ze hebben ook een brede selectie exclusieve VRG GRL-accessoires en accessoires die zeker een aanvulling vormen op elke outfit die je uit onze collectie kiest.

Hun tops zijn er in zowel stijlen met korte mouwen als met lange mouwen. Ze zijn er in een ronde hals- of v-halsstijl voor dames die respectievelijk iets bescheidener of onthullends willen.

Ook het lezen waard:Winkels zoals Verge Girl (10 trendy, edgy VRG GRL-alternatieven)

6. Prinses Polly

De Princess Polly Boutique is een unieke boetiek die een breed scala aan producten voor meisjes en vrouwen biedt. Ze hebben jurken, tops, broeken, jassen en truien, schoenen en accessoires.

Hun kleding is ontworpen om stijlvol, comfortabel en betaalbaar te zijn. Ze bieden kwaliteitskleding tegen een betaalbare prijs, zodat u er geweldig uit kunt zien terwijl u binnen uw budget blijft.

Prinses Polly heeft shorts voor elk lichaamstype en -vorm. Als je van spijkershorts of linnen shorts, jeansshorts of gebreide shorts houdt... die hebben ze ook. En ben je op zoek naar een jeans met hoge taille of een boyfriend-jeans of zelfs een mom-jeans? Die hebben ze ook!

Ze hebben alles van kromme broeken tot cargobroeken en zelfs broeken met wijde pijpen. Bovendien bieden ze broeken op maat in zwart of wit, zodat je er bij elke gelegenheid verzorgd uitziet.

Als je je bijzonder gedurfd voelt, hebben we ook broeken met print zodat je look een gedurfd statement maakt zonder overdreven (of under) te zijn.

Ook het lezen waard:Jurken zoals Oh Polly (5 alternatieven voor Oh Polly-jurken)

7. Parijse mode

Parijse Modeis een boetiek die alle jurken verkoopt. Het verkoopt bloemenjurken, Broderie Anglaise-jurken, Bardot-jurken, kanten jurken, spijkerjurken, PU-wetlook-jurken en meer. De winkel heeft ook een breed assortiment bodycon-jurken.

Het verkoopt ook feestjurken, kleine zwarte jurkjes en meer. Als je een midi- of maxi-jurk wilt kopen, dan ben je hier aan het juiste adres, want ze hebben ook een breed assortiment van dit soort kleding. Ze hebben witte, roze en rode jurken, maar ook truien en jurken met pailletten.

Als je iets wilt dat geschikt is voor zomer- of winterkleding, dan hebben ze het ook allemaal bedekt met hun marmerprint en satijnen stukken!

Ze hebben ook alle stijlen die je maar kunt bedenken op één plek: loungewear, alle denim, gebreide kleding en truien, jeans en jeggings, jassen en jacks, tops en overhemden, t-shirts, combi-sets, joggingbroeken en hoodies en sweatshirts.

Plus crop tops en bodysuits om wat sexy accenten aan je outfit te geven. Voor die dagen dat je je extra comfortabel wilt voelen maar er toch goed uit wilt zien (en dat zijn alle dagen), zijn er playsuits, jumpsuits en denim jumpsuits.

Ook het lezen waard:Winkels zoals Glassons (10 winkels vergelijkbaar met Glassons)

8. Superdons

Super Down-boetiekis een stijl die draait om comfortabel en stijlvol zijn. Ze bieden denim en jurken, ondergoed, jassen en jassen, jumpsuits, leer, lingerie en nachtkleding, loungewear en meer. Ze hebben ook broeken en rompertjes voor degenen die wat meer bedekking willen dan alleen korte broeken.

De hele lijn is ontworpen om er samen geweldig uit te zien. Als je op zoek bent naar een nieuwe outfit met een moderne kijk op de jaren 60, dan is dit het merk voor jou.

Hun rokken zijn lang genoeg om je billen te bedekken, maar niet zo lang dat je je oma voelt. En hun truien zijn zacht genoeg om overal overheen te dragen zonder lomp of stijf aan te voelen.

Hun tops zijn er in verschillende kleuren en texturen, dus je kunt er een vinden die perfect bij jouw stijl past!

Ook het lezen waard:Winkels zoals Cider (12 modewinkels vergelijkbaar met Cider)

9. Relipop

Relipop-winkelheeft een breed scala aan stijlen, maar ze zijn allemaal gecentreerd rond hetzelfde thema: comfort.

Hun tops zijn gemaakt van lichtgewicht stoffen en zijn ontworpen om gemakkelijk in te bewegen. Ze hebben alles, van casual crop tops tot blouses met lange mouwen die gemakkelijk omhoog of omlaag kunnen worden gekleed.

Boetieks zoals Hello Molly: 10 vergelijkbare online winkels (2)

Hun broeken zijn net zo veelzijdig: ze hebben jeans, korte broeken, rokken, broeken en leggings in verschillende stijlen en kleuren die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Hun jurken zijn er ook in veel verschillende stijlen - van maxi-jurken tot mini-jurken, bodycon-jurken tot avondjurken of tweedelige badpakken. Het beste gedeelte? Alles is comfortabel genoeg om de hele dag te dragen zonder stijl op te geven!

Ook het lezen waard:Winkels zoals Lucy in The Sky (19 alternatieven)

10. Welke

Welkeis een fast-fashion merk dat bekend staat om zijn ruime keuze aan kleding, schoenen en accessoires. Ze hebben een breed scala aan items, van basic tot boho. Ze zijn vooral bekend om hun grafische tops en crop tops.

Als je op zoek bent naar casual kleding, dan heeft Romwe een grote verscheidenheid aan stijlen voor je. Van grafische tops tot crop tops, tie-dye tot bloemenprint en transparant & mesh, er is voor elk wat wils. Ze hebben zelfs wat meer unieke stukken zoals oversized shirts en aardetinten.

Ook de collectie oversized overhemden van Romwe is de moeite van het bekijken waard. Deze omvatten oversized v-halzen, oversized sweatshirts met ronde hals en oversized knopen met mouwen die passen bij de kleur van het shirt.

Voor meer formele gelegenheden heeft Romwe een geweldige selectie boho-jurken en felle kleuren die elke gelegenheid leuk maken!

Ook het lezen waard:Welke winkels zijn zoals Brandy Melville? (35 Alternatieven)

Boetieks zoals Hello Molly: 10 vergelijkbare online winkels (3)

Allan Wilson

Allan Wilson, die in de offline wereld een uitgebreide achtergrond heeft in onderzoek, het analyseren van statistieken, het verbeteren van werkprocessen, het leiden van teams en het implementeren van trainingen om resultaten te verbeteren, is nu dankzij meer dan 3 jaar toegewijd aan deze site nu ook een hoog aangeschreven onderzoeker van merken.

Allan heeft een lange geschiedenis in het online ontwikkelen van merken lang voordat bloggen bestond door websites te maken met behulp van HTML-code in Kladblok. Allan vestigde merken in de Info Product Marketing-arena, zoals infoproductmarketing, ebookresellerkit, reprintrightsmarketing, samen met vele andere succesvolle websites (en een paar mislukkingen onderweg). Allan heeft ook talloze e-boeken geschreven, lidmaatschapssites beheerd en beheerd, eLearning-cursussen gemaakt en meer.

Boetieks zoals Hello Molly: 10 vergelijkbare online winkels (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 5751

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.