Tattoo prijzen: hoeveel kost een tattoo | Tarieven Verenigd Koninkrijk, 2020 (2024)

Tattoo prijzen: hoeveel kost een tattoo | Tarieven Verenigd Koninkrijk, 2020 (1)

Het is moeilijk om een ​​exacte te gevenprijs van een tatoeagetotdat de artiest de kans kreeg om je persoonlijk te ontmoeten en alle details door te nemen, maar aprijs schattingkan alleen worden gegeven op basis van de stijl en de grootte van de tatoeage, rekening houdend met andere factoren zoals plaatsing, detailniveau, het vaardigheidsniveau van de artiest, enz ... die ook van invloed zullen zijn op de uiteindelijkekosten van een tatoeage.

Scroll naar beneden tot het einde enVul het formulier inals u wilt dat wij een schatting geven voor uw tatoeage, ofklik hier om naar het formulier te gaan

Elke tatoeage is uniek en anders en de prijzen variëren afhankelijk van een aantal criteria. Wil je een goed idee krijgen van hoeveel je tattoo gaat kosten, gebruik dan deze handige gids.

Inhoud

Kwaliteit is niet (altijd) duurder

Mensen zijn soms bang dat het krijgen van een tatoeage van eenprofessionele tatoeëerder van hoge kwaliteitzal erg duur zijn, dus kiezen ze voor een goedkope, lokale winkel, of erger nog, gaan naar een tatoeëerder aan huis.
Door die weg in te slaan, riskeert u niet alleeneen slechte tatoeage krijgen, maar ook gezondheidsrisico's zijn beduidend hoger. Ongeschoolde tatoeëerders doen er ook langer over om een ​​tatoeage te zetten, dus het kan zijn dat ze je zelfs meer in rekening brengen dan je in een professionele setting zou betalen.slechte tatoeage kost meer. Zoals we vaak zien, worden slechte tatoeages na verloop van tijd erger en zullen de kosten voor het verwijderen en bedekken aanzienlijk hoger zijn dan een goede, solide tatoeage zou zijn geweest.

Hoeveel kost de tatoeage?

De prijsstelling van een tatoeage kan heel snel heel ingewikkeld worden. Het beste wat u kunt doen als u met een artiest praat over het laten zetten van een tatoeage, is vragen wat hun minimumtarief en uurtarieven zijn, gevolgd door een ruwe schatting van de tatoeage die u wilt laten zetten, afhankelijk vande stijl,maatEnplaatsing. De onderstaande prijzen zijn ruwe schattingen op basis van offertes vantatoeëerders in Londen. Denk ook aan andere kosten, zoals een fooi voor de artiest, nazorgproducten voor tatoeages of zelfstatoeage verwijderen.

Tattoo prijzen: hoeveel kost een tattoo | Tarieven Verenigd Koninkrijk, 2020 (2)

Tatoeagekosten op basis van grootte

Grootte is belangrijk als het gaat om tatoeages, maar het is niet de enige factor bij het bepalen van de kosten van de tatoeage. Hoe dan ook, je kunt een vrij nauwkeurig idee krijgen van wat de prijs van de tatoeage zal zijn op basis van de verwachte grootte. Houd er rekening mee dat complexe ontwerpen de prijs verhogen, net als kleur of andere aanvullende elementen.

Degemiddelde kosten van een tatoeage in het VK zijn £ 130, en hangt sterk af van de grootte van de tatoeage. Akleine tatoeage, een omtrek van een golf op je enkel of een papieren vliegtuigje om je pols zijn meestal geprijsd tussen £ 60 - £ 80. Ga een beetje groter,tattoo ter grootte van een creditcard, en je zit in het bereik van £ 100 - 150.Tatoeages ter grootte van een handpalmzal meestal geprijsd zijn op ongeveer £ 150 - £ 250, terwijlhandgrote tatoeageskan gaan van £ 200 - £ 300.

Een ontwerp dat je bedektonderarmkost u ergens tussen de £ 300 en £ 500 als uw ontwerp zeer gedetailleerd is, hetzelfde geldt voor gebieden van vergelijkbare grootte. Je kunt een redelijk gedetailleerd beeld krijgenhalve mouwvoor ongeveer £ 500. Avolle mouw? Begin bij £ 1500 en blijf optellen, afhankelijk van het ontwerp, de grootte van je armen en andere factoren.

Alle prijzen in dit artikel zijn gebaseerd op prijsopgaven van enkele van debeste tattoo-artiesten in Londenvia ons platform, januari 2020.

tatoeage grootteinTatoeagekosten (bereik)
XS - Kleine tatoeages1"x1"£60-£90
S – Kleine tatoeages2 "x 2"£ 90 - £ 150
M – Middelgrote tatoeages4"x4"£ 150 - £ 300
L - Grote tatoeages6"x6"£ 350 - £ 550
XL+ – Extra grote tatoeages8"x8"£ 700 +

Bron:Tatoeagekosten op basis van maat, Londen/VK 2020

Op zoek naar een tatoeage?

Laat ons je helpen met je tatoeage. Krijg hulp van experts en een gratis consult met tattoo-artiesten bij jou in de buurt.

Ontvang een gratis tattoo-advies


Tattoo prijzen: hoeveel kost een tattoo | Tarieven Verenigd Koninkrijk, 2020 (3)

Minimale kosten voor een tatoeage

De basiskosten van elke tatoeage zijn de minimale kosten die door elke tatoeëerder zijn vastgesteld. Het varieert tussen £ 60 en £ 100 bij de meeste artiesten (afhankelijk van hun uurtarief), en het dekt de tijd die nodig is om alles voor je in te stellen, soms ook de kosten van een kleine tatoeage.

Uurtarief van de tatoeëerder

Als je een tatoeage laat zetten, hoe groot of klein deze ook is, betaal je voor de tijd van de artiest. Er is geen universeel antwoord op "Hoeveel kost het per uur voor een tatoeage?

Voor grote stukken rekenen tattoo-artiesten u per uur, in deHet uurtarief van een tatoeëerder in het Verenigd Koninkrijk ligt meestal tussen £60 – £150, afhankelijk van het vaardigheidsniveau, de ervaring, de stijl die ze doen en natuurlijk de vraag van de artiest. Veelgevraagde artiesten, wiens boeken maanden van tevoren vol zijn, kunnen het zich veroorloven hogere tarieven te hanteren. Het goede nieuws is dat je nog steeds hetzelfde kwaliteitsniveau kunt krijgen van een artiest met lagere tarieven, maar er is wat onderzoek van jouw kant nodig, of je kunt Inkably gebruiken om een ​​geweldige artiest in jouw prijsklasse te vinden.

Ontwerp van de tatoeage

Complexiteit van het ontwerp zal grote invloed hebben op de uiteindelijke prijs van de tatoeage. Hoe meer details je in je stuk wilt opnemen, hoe langer het duurt voordat de tatoeage klaar is, waardoor de kosten stijgen. Vooraf ontworpen, offlashtatoeages kosten minder dan een ontwerp op maat.

Details zijn ook van invloed op de grootte van de tatoeage, hoe meer dingen je wilt opnemen, hoe groter het ontwerp moet zijn om alles leesbaar te houden en de tand des tijds te doorstaan ​​- inkt verspreidt zich met de tijd en details kunnen wazig worden, afhankelijk van de stijl. Ter vereenvoudiging, eenvoudigere tatoeages = lagere prijs, complexe tatoeage = hogere prijs.

Plaatsing van de tatoeage

Waar op je lichaam de tatoeage komt, heeft ook invloed op de prijsstelling. Er zijn gebieden die moeilijker te tatoeëren zijn, waar de huid dikker is of waar de huid erg delicaat is, het heeft allemaal invloed op de tijd die nodig is om de tatoeage te laten zetten. Plaatsing is iets waar de artiest rekening mee zal houden bij het geven van een schatting van de kosten, maar het is geen significante factor die de uiteindelijke prijs sterk zal beïnvloeden.

FAQ

Hoeveel kost een halve sleeve?

Tatoeëerders in Londen (VK) vragen ongeveer £ 500 voor een redelijk gedetailleerde tatoeage met een halve mouw.

Wat is de prijs van een tattoo met volledige mouw?

Een volle mouw? Begin bij £ 1500 en blijf optellen, afhankelijk van het ontwerp, de grootte van je armen en andere factoren.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een tatoeage in het VK?

De gemiddelde kosten van een tatoeage in het VK zijn £ 130, en zijn sterk afhankelijk van de grootte van de tatoeage, het detailniveau en de artiest van wie je de tatoeage laat zetten.

Hoeveel kost een kleine polstattoo?

Een kleine tatoeage, een omtrek van een golf op je enkel of een papieren vliegtuigje om je pols zijn meestal geprijsd tussen £ 60 - £ 80.

Ontvang een snelle schatting van de tattoo-prijs

Vul het formulier in en we reageren zo snel mogelijk met een schatting!

Op zoek naar een tatoeage?

Inktbaaris het enige platform dat je helpt om in contact te komen en te boeken met de juiste tattoo-artiest. Krijg een op maat gemaakte aanbeveling, praat met meerdere artiesten!

Hoe werkt het?

1. Vertel ons over je tatoeage
Beschrijf de tatoeage die je wilt krijgen, geef afbeeldingen die je inspireren.

2. Laat je matchen met de juiste artiest
Wij matchen je met artiesten bij jou in de buurt. U kunt met hen chatten over het ontwerp, de prijzen, de beschikbaarheid…

3. Maak een afspraak!
Wanneer je de beste artiest voor je tattoo hebt gevonden, gebruik je Inkably om veilig online te boeken.

Begin!

Tattoo prijzen: hoeveel kost een tattoo | Tarieven Verenigd Koninkrijk, 2020 (2024)

FAQs

Hoe duur is een tattoo van 10 cm? ›

Nogmaals: dit verschilt per ontwerp, maar een goede vuistregel is wel dat een tattoo van 20 x 10 centimeter (ter grootte van je hand) doorgaans rond de 600 tot 800 euro kost.

Wat kost een tattoo artiest per uur? ›

Maar.. voor het vakmanschap wordt natuurlijk het meeste gevraagd. Een starttarief van €75,- wordt aangevuld met een uurtarief van €125,- en leidt uiteindelijk tot een totaalprijs van €450,- voor de dolktattoo. Het mag dus wat kosten.

Waarom zijn tattoos zo duur? ›

Een deel van wat je betaalt voor een tatoeage gaat direct naar de huurkosten. Dit is nog een reden waarom je tatoeage duur kan zijn: een mooie shop midden in het centrum van een stad, kost natuurlijk veel meer dan een plek aan de rand van een klein dorp. Ook de kosten voor het onderhoud van een shop zijn duur.

Hoeveel kost een fine line tattoo? ›

Een Fine line Tattoo is een zachter gezette tatoeage en zal tot z'n 5 jaar mooi blijven, om het vervolgens weer een nieuw laagje te geven. Houd er rekening met een starttarief van €75. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het ontwerp, formaat, de plaatsing op het lichaam en de tijd die het duurt om het te zetten.

Wat kost een hele arm tatoeëren? ›

Hoeveel kost een tattoo sleeve? Heel kort door de bocht: tussen 1500€ en 6000€. Afhankelijk van welke stjil en artiest je kiest. Een sleeve tattoo wordt in meerdere sessies gezet, je zal dus een aantal keer moeten terugkeren.

Hoe duur is de duurste tattoo? ›

De duurste tattoo ter wereld is ontworpen door de Zuid-Afrikaanse juwelier Shimansky en helemaal gemaakt van diamanten. Kosten ?? 924.000 dollar (750.000 euro).

Hoeveel kost een simpele tattoo? ›

Een kleine tattoo begint bij ons al vanaf €75,-, maar wil je een grotere tattoo dan nemen we als voorbeeld een A5 formaat (21cm x 15cm). Dit is de helft van een A4 papier. Als de tattoo aan het A5 formaat voldoet zal de prijs ongeveer uitkomen op €400,- tot €500,-.

Hoe duur is een tattoo van 5 cm? ›

Kleine Tatoeages (5 cm bij 5 cm): Betaalbare expressie! Voor kleine tatoeages variëren de prijzen tussen €80 en €120.

Wat kost een kleine tattoo op pols? ›

In het algemeen kosten namen op de pols tussen de €75,- en €100,-. Wil je bijvoorbeeld een portret laten zetten, dan doen wij dit uitsluitend vanaf minimaal handgrootte.

Hoeveel procent van de mensen heeft spijt van tattoo? ›

Ruim 30% van de mensen krijgt spijt na het zetten van een tatoeage.

Is een tattoo verslavend? ›

Er is geen bewijs dat het zetten van een tattoo of het nemen van een piercing echt verslavend is.

Is een tattoo gezond? ›

Een tatoeage inkten kunnen schadelijke chemicaliën bevatten die de huid kunnen irriteren of allergische reacties kunnen veroorzaken. Het is aan te raden om de voorkeur te geven aan tatoeagesalons met inkten van hoge kwaliteit die vrij zijn van schadelijke chemicaliën en oplosmiddelen.

Hoe duur is een sleeve? ›

Om een hele ruwe schatting te geven, mag je rekenen tussen de €2000 en €6000 voor je volledige arm. Dit zijn enkele van onze stijlen opgesomd van goedkoper naar duurder: maori, oldschool, fine-line, biomech, zwartwit realisme, new school, kleur realisme.

Hoe veel pijn doet een tattoo? ›

Een tattoo doet niet lang pijn. Het is als een schaafplek. Tijdens het krijgen van de schaafplek doet het pijn maar daarna valt het mee. Het lichaam gaat de plek van de tattoo genezen en zorgt dat er een "korstje" op komt.

Hoe duur is een tattoo in Turkije? ›

De prijzen van een tattoo zijn ook niet echt turkse prijsjes maar meer naar hollandse maatstaven bijv 4 letters vroegen ze ons 80euro voor en voor 2 kleine tattoos op schouder 300euro.

Wat kost een tattoo van 15 cm? ›

Een kleine tattoo begint bij ons al vanaf €75,-, maar wil je een grotere tattoo dan nemen we als voorbeeld een A5 formaat (21cm x 15cm). Dit is de helft van een A4 papier. Als de tattoo aan het A5 formaat voldoet zal de prijs ongeveer uitkomen op €400,- tot €500,-.

Wat kost tattoo 5 cm? ›

Kleine Tatoeages (5 cm bij 5 cm): Betaalbare expressie! Voor kleine tatoeages variëren de prijzen tussen €80 en €120.

Hoeveel cm is een kleine tattoo? ›

Nep tattoos om tattoo-ideeën te testen of gewoon een nieuwe look te proberen.

Wat is een fine line tattoo? ›

Fineline tattoos zijn tatoeages met dunne, fijne lijnen die vaak als een vorm van fine art tattoo worden beschouwd. Ze zijn populair vanwege hun subtiliteit en delicate ontwerpen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6147

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.