Home Depot Store-tegoedsaldo (alles wat u moet weten) (2024)

Zoeken naarHome Depot Store-tegoedsaldo?

Hoe controleert u uw Home Depot-winkeltegoed?

Wat zijn de essentiële elementen die u moet weten!

Blijf lezen want ik heb precies de informatie verzameld die je nodig hebt!

Laten we eens kijken wat een tegoedsaldo van een Home Depot-winkel is en hoe u dit kunt controleren!

Ben je klaar?

Laten we beginnen!

Inhoudsopgave

Wat is een Home Depot Store-tegoedsaldo

Een tegoedsaldo van een Home Depot-winkel verwijst naar uw tegoedsaldo bij een bepaalde Home Depot-winkel.

Een Home Depot-winkel kan u een "in-store-tegoed" aanbieden, waarmee u dat tegoed kunt gebruiken om iets in de winkel te kopen.

In de meeste gevallen wordt winkeltegoed aangeboden wanneer u iets retourneert en u geen geldig aankoopbewijs heeft om uw geld terug te krijgen.

Wanneer de retourzending niet in aanmerking komt om uw geld terug te krijgen, zal Home Depot u een winkeltegoed verstrekken.

Met een winkeltegoedsaldo kunt u het gebruiken om andere goederen en producten te kopen in een Home Depot-winkel.

Home Depot-winkeltegoed versus cadeaukaart

Wat is het verschil tussen een Home Depot-winkeltegoed en een Home Depot-cadeaubon?

Hoewel velen misschien aannemen dat een "winkeltegoed" vergelijkbaar is met een "cadeaubon", zijn het eigenlijk twee verschillende dingen.

Een Home Depot-winkeltegoed wordt aan u gegeven wanneer u iets hebt gekocht en geretourneerd zonder uw aankoopbewijs te hebben.

Een cadeaubon is wanneer u een cadeaubon hebt gekocht bij een Home Depot-winkel in de coupure van uw keuze en deze contant of met uw creditcard hebt betaald.

Home Depot Store-tegoed versus consumentencreditcard

Wat is het verschil tussen een Home Depot-winkeltegoed en een Home Depot-consumentencreditcard?

Een Home Depot-winkeltegoed is een geldbedrag dat Home Depot u als tegoed aanbiedt wanneer zij accepteren dat u een artikel retourneert dat u hebt gekocht zonder een ontvangstbewijs of uw aankoopbewijs.

Aangezien uw retourzending u niet kwalificeert voor het ontvangen van "contant geld" of een terugbetaling op uw creditcard, accepteert Home Depot de retourzending door u een "winkeltegoed" te geven.

Het winkeltegoed kan vervolgens in een Home Depot-winkel worden gebruikt om items te kopen die in de winkel zijn gevonden.

Een consumentencreditcard van Home Depot is een creditcard die speciaal bedoeld is voor Home Depot-aankopen.

Als u iemand bent die vaak bij Home Depot koopt, kunt u geld besparen op rente door u aan te melden met een Home Depot-creditcard.

Een Home Depot-creditcard kan, net als elke andere creditcard, worden gebruikt om dingen te kopen.

Afhankelijk van de kaart kunt u verschillende beloningen en voordelen krijgen.

Hoe u het tegoedsaldo van de Home Depot-winkel kunt controleren

Om het tegoed van uw Home Depot-winkel te verifiëren, moet u naar een Home Depot-winkel gaan en een kassier of een bediende het saldo voor u laten controleren.

In het verleden hadden klanten de mogelijkheid om Home Depot telefonisch te bellen om het winkeltegoed van Home Depot te controleren, maar deze optie is niet langer beschikbaar.

Is er een Home Depot-winkeltegoedchecker die u online kunt gebruiken of is er een Home Depot-winkeltegoed-telefoonnummer dat u kunt bellen?

Helaas niet op dit moment.

De enige manier waarop u uw Home Depot-winkeltegoed kunt verifiëren, is door naar een Home Depot te gaanwinkelen iemand vragen om het voor je te controleren.

Naar de winkel gaan is de enige manier waarop u het saldo van het Home Depot-winkeltegoed kunt controleren.

Winkeltegoedsaldo versus cadeaukaartsaldo

Is er een verschil tussen hoe u het tegoed van uw Home Depot-winkel controleert versus het saldo van de Home Depot-cadeaubon?

Home Depot biedt een online platformzodat u het saldo van uw Home Depot-cadeaubon kunt controleren:

Home Depot Store-tegoedsaldo (alles wat u moet weten) (1)

De manier waarop het werkt, is dat u uw cadeaukaartnummer en pincode invoert en vervolgens op "Saldo controleren" klikt.

U kunt het saldo van uw Home Depot-cadeaubon gebruiken om merchandise te kopen op homedepot.com of in een van de The Home Depot-winkels.

Aan de andere kant biedt Home Depot geen online platform of tools waarmee u kunt controleren hoeveel tegoed u heeft om aankopen in een winkel te doen.

De manier waarop u uw winkel moet verifiërenkredietbalansis door naar een Home Depot-winkel te gaan en iemand het voor je te laten opzoeken.

Winkeltegoedsaldo versus Home Depot-creditcard

U kunt het saldo op uw Home Depot-creditcard controleren door het telefoonnummer op de achterkant van uw creditcard te bellen of u online aan te melden bij uw account.

In tegenstelling tot een "Home Depot-winkeltegoedsaldo", kunt u uw accountsaldo online opzoeken om te zien hoeveel tegoed u nog op uw creditcard heeft staan, uw aankoop, uw minimale betalingsverplichtingen en meer.

Een Home Depot-winkelkaart die u winkeltegoed geeft, kan echter alleen in een Home Depot-winkel worden opgezocht als u benieuwd bent hoeveel tegoed u nog heeft.

Kunt u uw Home Depot-winkeltegoed omzetten in contanten

Het korte antwoord op deze vraag is nee.

Een door een klant gegeven winkeltegoed kan het winkeltegoed niet in geld omzetten met Home Depot.

Het idee hierachter is dat Home Depot u een soepel retourbeleid voor klanten biedt, waardoor u iets terug kunt sturen, zelfs zonder uw aankoopbewijs te hebben.

Het beleid van Home Depot is om u een in-store tegoed aan te bieden waarmee u iets anders in de winkel kunt kopen.

Anders had u vanaf het begin "contant" kunnen vragen in plaats van "winkeltegoed".

Wanneer iets wordt geretourneerd en niet in aanmerking komt voor betaling op de manier waarop de betaling oorspronkelijk is gedaan, is de enige optie die door Home Depot beschikbaar wordt gesteld, om u winkeltegoed aan te bieden.

In wezen is het Home Depot-winkeltegoed niet overdraagbaar (wat betekent dat u het niet kunt omzetten van winkeltegoed in contanten).

Kunt u cadeaubonnen kopen met Home Depot Store-tegoed

U kunt geen Home Depot-cadeaubonnen kopen met uw Home Depot-winkeltegoed.

De enige manier waarop u uwDoe-het-zelf-zaakwinkeltegoed is om goederen te kopen die in de winkel zijn gevonden.

Anders moet u uw cadeaubonnen ontvangen door ze contant te betalen, met uw creditcard (Visa, MasterCard of Discover) of zelfs met PayPal.

Het is ook vermeldenswaard dat u geen Home Depot-creditcard kunt gebruiken om cadeaubonnen te kopen, aangezien deze worden beheerd door derden.

Home Depot Store-tegoedafhaalrestaurants

Dus daar heb je het mensen!

Hoe controleer ik het Home Depot-winkeltegoed?

Hoe controleert u het tegoedsaldo van de Home Depot-winkel?

Met Home Depot kunt u dingen die u hebt gekocht retourneren, zelfs zonder aankoopbewijs, maar in plaats van u contant of met uw creditcard terug te betalen, krijgt u een winkeltegoed.

Om het risico op fraude en klachten te verkleinen, kunt u met Home Depot uw winkeltegoed gebruiken om alleen in de winkel aankopen te doen (u kunt geen dingen telefonisch of online kopen).

De manier waarop u een kredietsaldocontrole van een Home Depot-winkel uitvoert, is door naar een Home Depot-winkel te gaan en een kassier te vragen om u uw saldo te geven.

In het verleden had een creditcardsaldocontrole van een Home Depot-winkel telefonisch kunnen worden uitgevoerd, maar dat is niet langer een optie.

Het is belangrijk om een ​​Home Depot-winkeltegoed niet te verwarren met een Home Depot-cadeaubon of een Home Depot-consumentencreditcard.

Een Home Depot-cadeaubon is een kaart die u koopt met contant geld ofkredietkaartin de coupure van uw keuze als een geschenk waardoor een andere persoon dingen kan kopen bij Home Depot.

Een Home Depot-consumentencreditcard is een creditcard die u aanvraagt ​​om u verschillende beloningen te geven voor het doen van een aankoop bij Home Depot.

Een Home Depot-winkeltegoed is een geldbedrag of tegoed dat Home Depot aan u verstrekt wanneer u iets retourneert zonder ontvangstbewijs.

Mijn zakelijke en leningblog

Trouwens, op deze blog richt ik me op onderwerpen die te maken hebben met het starten van een bedrijf, zakelijke leningen, bedrijfsfinanciering en ondernemerschap.

Zodat je weet wie ik ben en waar ik vandaan kom, een beetje over mij...

Ik heb een universitair diploma in financiën en recht.

Ik heb gewerkt bij een internationale financiële instelling die zich bezighoudt met de aandelenmarkt, aandelen, obligaties, bedrijfsfinanciering en effecten.

Ik beoefende rechten in een privépraktijk, waar ik ondernemers en bedrijfseigenaren adviseerde en raadpleegde over vele aspecten van hun bedrijf, zoals het starten van nieuwe zakelijke ondernemingen, het opschalen van hun bedrijf, het navigeren door commerciële contracten en het opzetten van succes.

Ik trad ook op als in-house counsel en uiteindelijk als General Counsel in een snelgroeiend technologiebedrijf dat een hypergroei doormaakte, zaken deed met internationale Fortune 500-klanten en internationaal opereerde.

Laat me je vertellen dat ik in mijn carrière veel heb geleerd over zaken, bedrijfsfinanciering en het omgaan met allerlei soorten ondernemers.

Ik ben deze blog begonnen uit mijn passie om mijn kennis met u te delen over leningen, financiering met vreemd en eigen vermogen en andere financieringsopties die alle ondernemers en bedrijven moeten kennen.

Misschien vindt u nuttige klompjes wijsheid om u te helpen tijdens uw ondernemerschapsreis en als investeerder.

He jij!

Op zoek naar bruikbare tips om uw financiële en zakelijke doelen te bereiken?

Als je geïnteresseerd bent in mijn bruikbare tips, handleidingen en kennis over het behalen van zakelijke doelen, abonneer je dan op mijn blog en ik zal mijn premium en exclusieve inhoud met je delen die je zal verbazen!

Ik deel graag de voorkennis die ik in de loop der jaren heb opgedaan om uw bedrijf van de grond te krijgen of naar een nieuw niveau te tillen.

Laten we nu eens kijken naar een samenvatting van onze bevindingen.

Creditcardsaldo Home Depot Store

  • Een tegoedsaldo van een Home Depot-winkel is een geldbedrag dat u kunt uitgeven in een Home Depot-winkel
  • Over het algemeen bouw je een winkeltegoed op als je iets hebt gekocht dat je uiteindelijk hebt geretourneerd zonder ontvangstbewijs (Home Depot accepteert de retourzending, maar geeft je alleen een winkeltegoed in ruil)
  • U kunt uw winkeltegoed controleren door naar een Home Depot-winkel te gaan en een medewerker te vragen om u het saldo te geven
  • In tegenstelling tot de online checker van Home Depot-cadeaubonnen of een online account van een Home Depot-consumentencreditcard, hebt u niet de mogelijkheid om uw winkeltegoed online te controleren

Misschien vind je het ook leuk gerelateerd om het tegoedsaldo van de Home Depot Store te controleren

Beste creditcards van luchtvaartmaatschappijen
Creditcards met het beste saldo
Beste zakelijke creditcards
Beste creditcards
Beste reiscreditcards
Home Depot commerciële rekening
Home Depot commerciële doorlopende laadpas
Creditcards voor consumenten van Home Depot
Home Depot-tegoed
Saldo van Home Depot-cadeaubon
Home Depot cadeaubonnen
Projectlening Home Depot
Creditcard voor Home Depot-winkel
Winkeltegoed verkopen voor contant geld

Gerelateerd aan financiële voorwaarden

Extra rente lening
Bijkomende rente
Kredietkaart
Kredietbewaking
Krediet rapport
Kredietwaardigheid
Financiële verplichting
Eigen vermogen kredietlijn
Hypothecatie
Lien
Kredietlijn
Lening onderpand
Bescherming tegen debetstand
Persoonlijke lening
Voornaam
Doorlopende kredietlijn
Beveiligde creditcard
Beveiligde lening
Schulden op korte termijn
Niet-gefinancierde toezegging
Onbeveiligde creditcard
Ongedekte lening
Vrijwillig pandrecht

Home Depot Store-tegoedsaldo (alles wat u moet weten) (2024)

FAQs

How to check the balance on a store credit Home Depot card? ›

ONLINE: Check your balance online using Home Depot's site. OVER THE PHONE: Call Home Depot's gift card support at 1-877-423-3005. REGISTER OR SERVICE DESK: Just ask the cashier or service associate to check your balance. They will scan your card and tell you how much store credit you have remaining!

How do I check my gift card balance? ›

Start by looking at the back of your gift card. Typically, you'll find a toll-free number you can call to discover your balance. Or you can check your balance by visiting the card issuer's site and entering your card's 16-digit number and security code.

What is my available balance? ›

Your available balance is the total amount of money in your account that you can use for purchases and withdrawals, as it excludes pending transactions and check holds from your account balance. However, the available balance will not show checks that haven't been cashed or deposits which haven't posted.

What is the phone number for Home Depot credit card balance? ›

contact Home Depot Credit Services at 1-866-875-5488 and notify them of any problems you are encountering. Support Representatives are available 24 hours a day, 7 days a week.

What is a store credit balance? ›

Store credit is a balance applied to your account after returning an item.

Can I pay my Home Depot card balance in store? ›

Yes, you can pay your Home Depot® Credit Card in store. To do so, visit any Home Depot store and ask for assistance at the customer service desk. There are several other payment methods available for the Home Depot® Credit Card, too.

Does Home Depot have in store credit? ›

Returns for purchases with valid proof of purchase will be exchanged, refunded in cash, credited to your account or refunded via The Home Depot store credit or e-store credit (“Store Credit”) as determined by The Home Depot.

How can I check my gift card balance without calling? ›

You can check your Visa gift card balance online by looking at the back of the card and visiting the card issuer's website that's listed there. You'll need the 16-digit card number, expiration date, and CVV to look up the balance.

How do I check my gift card balance by phone? ›

Calling the Gift Card Company

Most gift cards will have a toll-free number on the back of them that you can call to get your balance. Flip the card over to the side with the black card strip and locate the phone number on the back of the card.

How do I check my balance on one for all? ›

If you have any issues with our online balance check service please text 'My Balance' followed by your 16 digit card number to 57887 to receive an SMS stating your balance, or call 01 9068547 for our automated balance enquiry service.

Why does my gift card keep getting declined when I have money? ›

The most common reasons are that the card hasn't been activated, the cashier is running the wrong type of transaction, the dollar amount being charged is greater than the card's balance or the credit card processing machine is bumping up the charge amount to either place a hold on the card or to allow for a gratuity.

Is there an app to scan gift cards for balance? ›

Gyft is the #1 trusted gift card mobile app

Upload your gift cards & we'll give you your balance.

Do gift cards already have money on them? ›

A gift card is a form of stored value card that has money loaded on it for future discretionary usage. Only a specified quantity of money is contained within it. Once this amount is depleted, the card can no longer be used.

Can you check your balance online? ›

It is possible to check your account balance anytime online by logging on to the official website of the concerned bank on your phone. To use this facility, you just need to visit the bank's official website and access your account information.

How do I check out of Home Depot without an account? ›

If you were not logged into your account when you placed the order or do not have an account on homedepot.com, enter your email address on the Order Status page and then select the I checked out as a guest option. Enter the order number you are trying to validate in the box that appears and click the Submit button.

What happens if you don't pay a balance due at Home Depot? ›

The minimum payment is the smallest amount you're obligated to pay by the due date for your Home Depot® Credit Card account to be in good standing. Failure to pay by the due date may result in a late fee (up to $40). Your credit score will also take a hit if you miss multiple minimum payments.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated:

Views: 6288

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.