Hoe u uw ontwerpen succesvol kunt verkopen op Merch by Amazon | Print On Demand-wereld (2024)

Heb je een ontwerp dat je op Merch by Amazon wilt verkopen? U bent bij ons aan het juiste adres.

Hoe u geld kunt verdienen met het verkopen van T-shirts...

Hoe u geld kunt verdienen met het verkopen van T-shirts op Amazon 🤑

Dit artikel geeft je alles wat je moet weten over het succesvol verkopen van je ontwerpen op Merch by Amazon.We bespreken wat ervoor nodig is, wat het kost en hoeveel geld er met deze mogelijkheid kan worden verdiend.

Als je op zoek bent naar een manier om wat extra geld te verdienen of gewoon een gemakkelijke bijkomstigheid wilt, dan is Merch by Amazon perfect voor jou!

Het is niet al te moeilijk en vereist geen andere speciale vaardigheden dan creativiteit en geduld.

Met deze gidswe laten je precies zien hoe!

Wat is Merch van Amazon

Koopwaar door Amazonis een service waarmee je je eigen t-shirts, mokken, telefoonhoesjes en andere merchandising kunt maken met ontwerpen door je originele illustraties te uploaden of sjablonen te gebruiken.

Het is zo gemakkelijk om te beginnen!

Het beste deel is hoe betaalbaar het is! Je hebt vooraf geen voorraad nodig en je kunt je ontwerpen laten printen en rechtstreeks naar klanten verzenden.

Tegenwoordig is Merch by Amazon eigenlijk de meest populaire print-on-demand-service in Amerika. Met een omzet van meer dan $ 400 miljoen is het duidelijk dat het de toekomst is voor kleine bedrijven om hun eigen merchandise te maken en te verkopen.

Hoe u goedkeuring krijgt voor de service

Merch by Amazon is een geweldige manier voor artiesten, ondernemers en allerlei soorten creatievelingen om hun creativiteit de vrije loop te laten in de vorm van merchandisingproducten die mensen graag willen kopen.

U kunt zich aanmelden voor merch by Amazon als u een geregistreerd bedrijf bent of een particulier met uw eigen Amerikaanse bankrekening.

Echter, zoals elke zelfstartende ondernemingje moet goedkeuring krijgenvoordat je het kuntverkoop uw producten op de site van Amazon.

Het duurt een paar dagen voordat de merchandise van het Amazon-team je account heeft goedgekeurd. Zodra dit het geval is, sturen ze je een e-mail met meer informatie over hoe je aan de slag kunt gaan!

Houd er rekening mee dat er eenweinig beperkingenvoor de soorten ontwerpen die kunnen worden goedgekeurd:

  • Ontwerpen mogen zonder toestemming geen handelsmerkmateriaal of logo's van andere bedrijven bevatten
  • Ontwerp mag geen geweld, seks, naaktheid of iets anders bevatten dat ongepast is voor alle leeftijden
  • Het ontwerp moet de richtlijnen van het bedrijf volgen voor het gebruik van kleuren, logo's en afbeeldingen
  • Ontwerpen mogen geen namaak zijn of inbreuk maken op intellectuele eigendomsrechten
  • Merch by Amazon staat geen ontwerpen toe voor producten die doorgaans worden verkocht op Walmart.com of Jet.com

Hoe werkt Merch van Amazon

Zodra je bent geaccepteerd voor Merch by Amazon, kun je je ontwerpen uploaden. U kunt een nieuwe campagne maken en maximaal 20 items toevoegen voormoeiteloos in één keer te koop!

  1. Ontwerpen uploaden.Om dat te doen, moet u ontwerpen uploaden voor de productcategorie van uw keuze. Je kunt ook de zoekbalk gebruiken als je weet wat je zoekt.
  2. Campagne maken en items toevoegen.Onder "Nieuwe campagne, "Kies uit een van de drie opties en voeg vervolgens op een eenvoudige manier maximaal 20 items toe. Eenmaal toegevoegd, klikt u op de knop "Ontwerp toevoegen" in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Prijzen en hoeveelheden.Zodra alle gegevens correct zijn, scrolt u omlaag en voert u prijsinformatie in. Klik op deHoeveelheidkolom en voer het gewenste aantal in voor elk item dat wordt verkocht; dit is waarzelfgepubliceerde auteurs kunnen hun geld verdienen.
  4. Upload afbeeldingen). Upload vervolgens alle afbeeldingen die door amazon designs in je merchandise zullen worden gebruikt
  5. Voeg tags en beschrijvingen toe.U kunt nu tags en beschrijvingen toevoegen aan de producten die worden verkocht; het wordt ten zeerste aanbevolen om trefwoorden te gebruiken die gerelateerd zijn aan merch by amazon, zodat klanten vinden wat ze zoeken.
  6. Publiceer en verkoop uw ontwerpen.Klik ten slotte op publiceren op de productpagina. Het is nu klaar voor verkoop aan degenen die merch by amazon-producten willen!

Belangrijke notitie– U mag niet publiceren of op de “Publiceren”-knop op dit bericht voordat u minimaal 500 woorden schrijft. De minimale eis voor het aantal woorden is ingesteld om te verbeterenGoogleranking omdat de lengte van de inhoud van invloed is op hoe hoog de pagina scoort op pagina's met zoekresultaten van zoekmachines.

Is Merch van Amazon gratis?

Het korte antwoord is ja, maar er zijn andere kosten waar u rekening mee moet houden.

Merch by Amazon brengt geen maandelijkse kosten in rekening voor het gebruik van de service en het uploaden van ontwerpen; ze nemen echter wel een deel van elke verkoop die via hun site gaat.

Deze verlaging varieert van 20% tot 40%, afhankelijk van het aantal items dat je uploadt en de prijs van je ontwerpen.

Hoe u uw ontwerpen succesvol kunt verkopen op Merch by Amazon | Print On Demand-wereld (1)

Prijs- en betalingsopties

Merch by Amazon heeft een gelaagdheidprijzen systeemdie voor elke laag verschillende tarieven in rekening brengt, op basis van in welke fase van het proces ze zich bevinden.

Om in deze dienst te komen,u betaalt een eenmalige vergoeding van $ 0,99, plus een jaarlijkse verlengingsvergoeding van $ 39.

Merch by Amazon vraagt ​​een lagere commissie voor verkochte merchandiseniveaus 0-IIIaangezien ze zich nog in de ontwikkelingsfase bevinden, maar het begint dichter bij 30% te stijgen voor degenen die willen verkopenniveau IVproducten of hoger die meer marketingexposure willen.

  • Niveau I.Dit niveau is voor ontwerpen en producten die minder dan $ 15 kosten. Merch by Amazon neemt een commissie van 20% van merch die in dit assortiment wordt verkocht, wat kan worden verlaagd tot 16% met de toepassing van hun Merch Informer-programma. De minimumprijs is hier verlaagd naar $ 0,99 vanaf september 2017.
  • Niveau II.Als je merchandise tussen $ 15 en $ 100 kost, is dit niveau iets voor jou. Merch by Amazon neemt een commissie van 25% van verkopen die onder dit bereik vallen, die kan worden verlaagd tot 20% met de toepassing van hun Merch Informer-programma.
  • Niveau III.Dit niveau is voor producten die $ 100- $ 1000 kosten, evenals items van niveau II. Merch by Amazon neemt een commissie van 30% van de verkoop in dit bereik, die kan worden verlaagd tot 25% met de toepassing van hun Merch Informer-programma.
  • Niveau IV. Dit niveau omvat merchandise met een prijs van meer dan $ 1000 en alles dat onder niveau II of III valt. Merch by Amazon neemt een commissie van 40% van de verkoop in dit bereik, die kan worden verlaagd tot 30% met de toepassing van hun Merch Informer-programma.
  • Niveau V.Dit niveau is voor items die meer dan $ 5000 kosten en al het andere dat niet is geclassificeerd onder niveau I-IV. Merch by Amazon neemt een commissie van 45%, die kan worden verlaagd tot 35% met de toepassing van hun Merch Informer-programma.
  • Niveau VI.Dit niveau is voor items die meer dan $ 25.000 kosten en al het andere dat niet is geclassificeerd onder niveau IV. Merch by Amazon neemt een commissie van 50%.

Naast de eerder genoemde vergoedingen,er zijn nog veel andere kosten die u moet betalen, inbegrepen:

  • Een Amazon-vermeldingsvergoeding van $ 0,99 per item voor elke maand dat het op de site wordt vermeld, ongeacht of de items in deze periode worden verkocht of niet.
  • Druk- en verzendkosten op basis van uw niveau en het aantal verkochte eenheden in een bepaalde maand.
  • Een inventarisvergoeding van 15% voor elke maand dat uw producten niet worden verkocht, met een maximum maandelijkse kost van $ 25 per item of ontwerp.

Is Merch by Amazon winstgevend?

Merch by Amazon is een winstgevend bedrijfsmodel voor zowel merch-verkopers als Amazon. Merch-verkopers verdienen $ 0,20 per verkochte eenheid op merchandise die anders ongebruikt zou zijn gebleven, terwijl Amazon ook is begonnen met een extra verlaging van de winst (momenteel met 50%).

Gemiddeld kan een artiest $ 0,50 verdienen voor elke verkochte eenheid, en de merch store slechts $ 0,20, wat betekent datartiesten verdienen ten minste 50% van hun winst van elke verkoop!

Deze marktplaats is een gemakkelijke manier om als ontwerper geld te verdienen zonder vooraf te investeren of tijd te besteden aan het zelf op de markt brengen van uw producten - upload gewoon uw ontwerpen en Amazon doet de rest voor u!

Er zijn verschillende andere functies beschikbaar, waaronder meerdere niveaus en prijsmodellen die geschikt zijn voor verschillende verkopers van merchandise (degenen die een snelle doorlooptijd willen voor laaggeprijsde shirts met minimaal ontwerpwerk of degenen die ontwerpen van hoge kwaliteit willen produceren ten koste van langere tijd kaders).

Met deze opties kan elke verkoper zijn setup aanpassen op basis van wat hij zoekt, zelfs als hij niet de vaardigheid heeft om zijn eigen merchandise te ontwerpen.

Tips voor succes met Merch by Amazon

Deze 4tips hielpen ons succesvol te wordenverkopen op Merch by Amazon, en we hopen dat ze jou ook helpen!

1. Zoek een niche die niet te verzadigd is

Ontwerpers zouden de verschillende categorieën op Merch by Amazon moeten onderzoeken om er een te vinden die weinig of geen concurrenten heeft. Een manier om dit te doen is doorbekijken wat andere ontwerpers met succesvolle merchandise verkopenen zoek dan een open categorie waar ze geen ontwerpen onder dezelfde paraplu hebben. Dit kan een van de beste manieren zijn om snel wat geld te verdienen, omdat er minder mensen in deze niches concurreren en merch van amazon hogere verkopen zal hebben.

2. Investeer tijd in het creëren van een uniek ontwerp voor uw product

Een manier waarop u zich kunt onderscheiden van andere verkopers, is door middel van kwaliteitsontwerpen (en dit nietgemeenuren aan besteden). U wilt nog steeds zo min mogelijk tijd besteden met behoud van hoge kwaliteitsnormen, zodat u niet eindigt metklanten die meerdere producten bestellenalleen om teleurgesteld te zijn als ze hun definitieve ontwerp ontvangen. Als iemand slechts één shirt koopt, is het onwaarschijnlijk dat iemand anders nog een exemplaar van dezelfde verkoper zou kopen als de zaken niet perfect waren.

3. Werk snel en efficiënt

Als het erop aankomt, is efficiënt zijn de beste manier om succesvol te zijn op Merch by Amazon. Je moet snel werken en niet verdwalen in de details van je ontwerp, aangezien het waarschijnlijk langer duurt dan nodig is als je dit elke keer doet.

4. Begrijp hoe Merch by Amazon werkt

Merch by Amazon biedt een breed scala aan producten die bij elke smaak of voorkeur passen; ze bieden echter lang niet zoveel opties als het om ontwerpen gaat, omdat alle shirts hetzelfde zijn gemaakt met slechts één kleur voor tekst en afbeeldingen (zwart). Ze hebben een innovatief proces waarbij ontwerpers hun ontwerpen indienen via het dashboard van de website, dat vervolgens in selectierondes gaat voordat het uiteindelijk wordt goedgekeurd en doorverkochtmerchandisebyamazon.com. Je moet precies begrijpen wat merch by amazon is en hoe het werkt, zodat je winst kunt maken.

Conclusie

Nu je weet hoe je je ontwerpen succesvol kunt verkopen op Merch by Amazon, is het tijd voor de laatste stap in het proces: je ontwerp uploaden en aan de slag gaan!

We horen graag uw succesverhalen!

Als je een Merch by Amazon-verkoper bent, willen we graag weten hoe je succesvol bent geweest inverkopen op de site.

Wat heeft je geholpen om meer te verkopen? Laat het ons weten en deel het zeker, zodat andere verkopers kunnen profiteren van jouw ervaring!

Hoe u uw ontwerpen succesvol kunt verkopen op Merch by Amazon | Print On Demand-wereld (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated:

Views: 6367

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.