Hoe u kunt beginnen met het verkopen van print-on-demand-producten op Amazon (2023)

Ben je op zoek naar een manier om producten op Amazon te verkopen zonder het gedoe van inkoop, verpakking en verzending? Zoek niet verder dan Amazon print-on-demand.

Met dit innovatieve bedrijfsmodel kunt u verschillende op maat gemaakte producten verkopen zonder ook maar één fysiek item aan te raken. Upload gewoon je ontwerpen, stel je prijzen in en laat Amazon de rest doen.

Of je nu een artiest bent die je kunstwerken wil verkopen of een ondernemer die op zoek is naar een nieuwe manier om je merk op de markt te brengen, Amazon Print on Demand heeft voor elk wat wils. Dus waarom wachten? Begin vandaag nog met verkopen met Amazon Print on Demand en zie hoe uw bedrijf een hoge vlucht neemt!

Vandaag laat ik je precies zien wat je moet weten om aan de slag te gaan met Amazon Print on Demand (POD)-producten. Het is makkelijker dan je denkt als je weet hoe.

Amazon print-on-demand (POD) producten

Met print-on-demand van Amazon kun je op maat gemaakte producten verkopen, zoals kopjes, borrelglaasjes, mokken, briefpapier, t-shirts, kussens, jurken en nog veel meer, metjouwunieke ontwerpen. Upload je ontwerpen, kies de producten die je wilt verkopen en laat eBay, Amazon of Etsy de rest doen.

Wanneer een klant vervolgens een bestelling plaatst, stuurt de verkoper de informatie naar de print-on-demand-leverancier, die het product vervaardigt en rechtstreeks naar de klant verzendt. Met een grote verscheidenheid aan producten om uit te kiezen en het gemak waarmee Amazon de uitvoering kan afhandelen, is print-on-demand een geweldige optie voor iedereen die op maat gemaakte producten online wil verkopen.

Hoe u kunt beginnen met het verkopen van print-on-demand-producten op Amazon (1)

De POD-stroom.

Met print-on-demand van Amazon kun je op maat gemaakte producten verkopen zonder dat je een fysieke inventaris hoeft te hebben of vooraf kosten hoeft te maken. Upload je ontwerpen, kies de producten die je wilt verkopen en laat Amazon de rest doen.

Natuurlijk heb je te maken met de productiekosten, maar dat is alles. De leverancier zorgt voor de productie en uitvoering, zodat u zich kunt concentreren op marktonderzoek en het maken van winnende ontwerpen.

En met unieke producten die alleen bij jou kunnen worden gekocht, kun je een vast inkomen verdienen door te verkopen op Amazon en andere websites die print-on-demand-services aanbieden.

Bovendien bezit u, in tegenstelling tot andere bedrijfsmodellen zoals drop-shipping of affiliate marketing, de producten die u ontwerpt, zodat u ze kunt gebruiken en hergebruiken zoals u wilt. Het mooie van Amazon print-on-demand is dat je een gestage stroom inkomsten kunt genereren op veel verschillende e-commercesites die POD-services aanbieden.

Met Amazon POD kun je gerust zijn, wetende dat de producten die je ontwerpt helemaal van jou zijn om naar eigen inzicht te gebruiken en opnieuw te gebruiken. En zelfs als het risico dat uw winkel wordt gesloten op de marktplaats groot is, zijn er tal van andere opties beschikbaar om uw producten te blijven verkopen.

Trouwens, dropshippers en gelieerde ondernemingen zullen uw producten veel eerder verwijderen dan print-on-demand-sites. Dus waarom wachten? Begin met verkopen met print-on-demand van Amazon en geniet van de gemoedsrust die hoort bij het bezitten van je eigen producten.

Vijf stappen om Amazon print-on-demand-producten te verkopen

Nu je klaar bent om je Amazon Print on Demand-bedrijf op te zetten, kun je dit vijfstappenplan naar succes volgen. Deze gemakkelijk leesbare gids geeft je alles wat je moet weten om te beginnen met het verkopen van POD-producten op Amazon.

1. Registreer een Amazon Seller Account via Amazon Seller Central

Omdat je Amazon wilt verkopenafdrukken op aanvraagproducten, kunt u kiezen uit twee verkopersaccounts: TheBasis Individuele Rekeningen deProfessioneel verkopersaccount. De Basic Individual Account is gratis, terwijl de Professional Seller Account een maandelijks bedrag vereist.

Als je eenmaal toegewijd bent aan het opbouwen van een succesvol Amazon-bedrijf, is het raadzaam om te kiezen voor het professionele verkopersaccount op Amazon. Dit komt omdat pro-accounthouders veel meer privileges hebben dan standaardverkopers, waaronder de mogelijkheid om een ​​groter aantal producten te vermelden en toegang tot de Amazon Marketplace Web Service.

De Amazon Marketplace Web Service is een tool die verkopers helpt hun accounts eenvoudig te integreren met POD-leveranciers, waardoor het verkoopproces van POD-producten op het platform wordt gestroomlijnd.

2. Maak nu een account aan bij een print-on-demand eCommerce-service

Er zijn verschillende geweldige opties om te overwegen als u op zoek bent naar een website om uw print-on-demand-producten te verkopen. De ranglijst van print-on-demand-leveranciers omvat onder meerTeelaunch, GearBubble, Printify,EnPrintvol, onder andere.

Deze leveranciers kunnen uw ontwerpen snel en eenvoudig op verschillende producten printen en rechtstreeks naar uw klanten verzenden. Het onderzoeken en vergelijken van verschillende print-on-demand-services is belangrijk om er een te vinden die aan uw specifieke behoeften en vereisten voldoet.

3. Maak je ontwerp en productmodel

De volgende stap bij het maken van een Amazon Print on Demand-product is het ontwerpen van het item. Dit kan een elementair op tekst gebaseerd ontwerp zijn of een op afbeeldingen gebaseerd ontwerp. Nadat u uw eigen ontwerp heeft gemaakt, moet u dit uploaden naar de print-on-demand-website van uw keuze.

Veel van deze websites hebben een tool voor het genereren van mockups waarmee u uw producten eenvoudig kunt maken en aanpassen. Zodra je je ontwerp hebt geüpload en je producten hebt gemaakt, kun je ze gaan verkopen op het platform van de website.

Hoe u kunt beginnen met het verkopen van print-on-demand-producten op Amazon (2)

De maker van de GearBubble-productmockup.

Als u niet bedreven bent in grafisch ontwerp, kunt u nog steeds deelnemen aan de print-on-demand-business door een freelance grafisch ontwerper in te huren om uw ontwerpen voor u te maken. Er zijn veel budgetvriendelijke platforms om u te helpen. Deze omvatten websites zoals Freelancer.com, Fiverr en Upwork.

Het zijn allemaal geweldige plekken om een ​​bekwame grafisch ontwerper te zoeken. Als alternatief, zelfs als u enige grafische ontwerpvaardigheden heeft, kunt u overwegen een team te vormen om het ontwerpwerk voor u te doen, vooral als u het budget heeft om dit te doen.

Het verkopen van print-on-demand-producten vereist consistentie, wat betekent dat u consistent nieuwe ontwerpen en producten moet maken om een ​​gestage inkomstenstroom te behouden. Als u een toegewijde ontwerper bij de hand heeft, kunt u uw bedrijf efficiënter beheren doordat u zich kunt concentreren op andere taken.

4. Maak een lijst van uw Amazon print-on-demand-producten

Nadat je je POD-producten hebt ontworpen en gemaakt, is het tijd om ze te koop aan te bieden op Amazon. Om dit te doen, moet je het productmodel van de print-on-demand-website gebruiken als hoofdafbeelding voor je product op Amazon.

Het is ook belangrijk om SEO-werk uit te voeren. Dit betekent dat u de productnaam en -beschrijving moet optimaliseren met de juiste zoekwoorden om de zichtbaarheid te vergroten en het voor potentiële klanten gemakkelijker te maken uw product te vinden. Houd er rekening mee dat mensen hulp nodig hebben bij het vinden van uw product om het te kunnen kopen.

Om ervoor te zorgen dat je producten zichtbaar en gemakkelijk te vinden zijn, moet je je best doen om ze te optimaliseren en correct op Amazon te vermelden.

5. Goed gedaan! Leun nu achterover en zie hoe uw Amazon print-on-demand-verkopen groeien!

Vooruit! Zodra uw Amazon print-on-demand-platform is opgezet, besteedt u de nodige tijd en moeite om uw producten op de markt te brengen en zoveel mogelijk spannende, aantrekkelijke nieuwe ontwerpen te maken. Dit zorgt ervoor dat uw eCommerce-site actueel blijft en dat uw klantenbestand gestaag groeit.

Wat zijn de best verkopende print-on-demand-ontwerpen?

POD-producten met eenvoudige, op tekst gebaseerde ontwerpen zijn het populairst en verkopen het meest. Sommige items die consequent goed presteren, zijn onder meer koffiemokken, reisbekers, borrelglaasjes en bekers.

Als je naar de best verkopende nieuwe mokken op Amazon kijkt, zul je waarschijnlijk merken dat veel van hen op tekst gebaseerde ontwerpen hebben. Dit komt omdat deze ontwerpen vaak gemakkelijk te lezen en te begrijpen zijn, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor veel klanten. Als je Print on Demand-producten wilt maken die goed verkopen op Amazon, overweeg dan om producten te ontwerpen met eenvoudige, op tekst gebaseerde ontwerpen.

Hoe u kunt beginnen met het verkopen van print-on-demand-producten op Amazon (3)

Voorbeelden van best verkopende nieuwe mokken op Amazon.

Verrast? Veel Amazon print-on-demand-verkopers zijn dat voor het eerst. Nieuwkomers in de POD-arena maken routinematig ingewikkelde ontwerpen met complexe illustraties op hun producten. Hoewel deze eruitzien alsof ze een enorm verkooppotentieel hebben, is dit slechts soms het geval.

Hoe u kunt beginnen met het verkopen van print-on-demand-producten op Amazon (4)

Wat Amazon print-on-demand betreft, is het vaak het beste om complexe en tijdrovende ontwerpen te vermijden, omdat ze duur kunnen zijn om te maken - meer dan $ 15 - en mogelijk niet leiden tot extra verkopen. Overweeg liever om basisontwerpen te maken die gemakkelijk kunnen worden geproduceerd, zelfs met de hulp van een professionele ontwerper. Probeer hiervoor offertes te vinden die de interesses (hobby's), meningen en persoonlijkheid van uw beoogde klantenbestand weerspiegelen.

Veel succesvolle t-shirtontwerpen hebben bijvoorbeeld eenvoudige op tekst gebaseerde ontwerpen. Als een ontwerp het goed doet op een T-shirt, zal het waarschijnlijk ook goed verkopen op andere print-on-demand producten zoals koffie, reisbekers, bekers en borrelglaasjes.

Google is een geweldige plek om te zoeken naar citaten die relevant kunnen zijn voor uw doelgroep. Als u zich bijvoorbeeld richt op artsen, kunt u zoeken naar 'Grappige dokterscitaten' om ideeën voor uw ontwerpen te vinden.

Als uw beoogde niche te competitief is, kunt u proberen deze vanuit een andere hoek te benaderen, zoals "Dokter vader" of "Dokter in Texas", om uw producten te differentiëren en concurrentie te vermijden. Door deze extra lagen aan je ontwerp toe te voegen, kun je ook een diverser assortiment producten verkopen.

Zo deel je de concurrentie in tweeën en plaats je jezelf in een winnende positie!

Snelgids voor het uitvoeren van POD-productbestellingen

Om het uitvoeren van bestellingen zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken, kunt u overwegen een POD-bedrijf te gebruiken dat een dropship-integratietool aanbiedt. Bedrijven zoals GearBubble en Printful bieden deze functie, waarmee u automatisch bestellingen kunt verzamelen en verwerken, het product kunt maken en rechtstreeks naar de klant kunt verzenden. Het systeem verzendt ook automatisch trackinginformatie naar marktplaatsen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opsporen van deze informatie en het delen ervan met de klant.

Een betaalde integratiemethode kan nuttig zijn om uw bedrijf te stroomlijnen en tijd vrij te maken die anders zou worden besteed aan het uitvoeren van bestellingen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over fouten die worden gemaakt door assistenten of andere teamleden bij het invoeren van bestelinformatie. Met deze print-on-demand-technologie kunt u uw bedrijf eenvoudig en efficiënt runnen zonder de stress van handmatige orderafhandeling.

Hoe Payoneer helpt met uw Amazon print-on-demand-bedrijf

Payoneer is een vertrouwde betalingsoplossing voor verkopers die een veilige en gemakkelijke manier biedt om uw online bedrijf te beheren. Als verkoper kun je Payoneer gebruiken om betalingen te ontvangen van marktplaatsen, e-commerceplatforms en andere partners.

Payoneer biedt ook een netwerk van vertrouwde partners die u kunnen helpen uw bedrijf efficiënter te runnen, waaronder fulfilmentcentra, klantenserviceproviders en andere professionele services.

Of u nu net begint als online verkoper of een ervaren e-commerce ondernemer bent, Payoneer kan een waardevol hulpmiddel zijn voor het beheren van uw financiële transacties en partnerschappen. Onze alles-in-één oplossing bundelt alles netjes voor je.

Bekijk het zakelijke netwerk van Payoneerstarten.

Print-on-demand producten: focus op geweldige ontwerpen en zie hoe de verkoop groeit!

Het verkopen van Amazon print-on-demand-producten is een eenvoudig en effectief bedrijfsmodel waarvoor u geen inventaris hoeft bij te houden of advertenties hoeft te plaatsen. In plaats daarvan kunt u zich concentreren op het maken van nieuwe producten en het opschalen van producten die goed verkopen. Als u een deel van het werk wilt delegerenwanneer u print-on-demand-producten maakt en verkoopt, kunt u een team van grafische ontwerpers samenstellen om dit voor u te regelen.

Het proces is eenvoudig: Maak en upload uw ontwerpen en zoek vervolgens iemand die de productie en uitvoering van de producten voor zijn rekening neemt. Om succesvol te zijn, is het belangrijk om marktonderzoek te doen en producten te identificeren waar vraag naar is, en deze vervolgens eigen te maken door middel van uw unieke ontwerpen.

Vertel me meer hoe Payoneer mijn print-on-demand-bedrijf kan helpen

De inhoud in dit artikel, inclusief alle informatie met betrekking tot prijzen, vergoedingen en andere kosten, is alleen nauwkeurig en geldig vanaf de publicatiedatum. Bovendien kunnen wijzigingen in toepasselijke regelgeving, beleid, marktomstandigheden of andere relevante factoren van invloed zijn op de juistheid van de vermelde prijzen en vergoedingen en andere bijbehorende details. Dienovereenkomstig wordt verder verduidelijkt dat alle informatie met betrekking tot prijzen, vergoedingen en andere kosten onderhevig is aan wijzigingen, en het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u de meest actuele inhoud bekijkt die op u van toepassing is. Payoneer zal de meest actuele en nauwkeurige informatie met betrekking tot prijzen en vergoedingen verstrekken als onderdeel van het accountregistratieproces. Geregistreerde klanten kunnen deze informatie inzien via hun online account.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated: 08/11/2023

Views: 6365

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.