Hoe lang duurt het voordat mijn aanbod op GOAT wordt geaccepteerd? (2024)

Het duurt doorgaans 2-3 werkdagen voordat een aanbieding op GOAT wordt geaccepteerd of afgewezen. Dit kan per leverancier veranderen, aangezien elke leverancier andere verwerkingstijden heeft. Bovendien, als u een bod of tegenbod doet, heeft de andere partij 24 uur de tijd om te reageren voordat het bod verloopt.

Om de status van uw aanbieding te controleren, gaat u naar het tabblad 'Aanbiedingen' in uw GOAT-account. Meestal wordt u via e-mail op de hoogte gesteld en ontvangt u een melding in de app wanneer uw bod is geaccepteerd.

Kun je geverfde muren met stoom reinigen?

Kun je geverfde muren met stoom reinigen?

Hoe lang heeft een verkoper de tijd om te reageren op een bod op GOAT?

GOAT verzoekt verkopers over het algemeen om binnen 36 uur na ontvangst op aanbiedingen te reageren. Verkopers worden aangemoedigd om snel te reageren en tegelijkertijd de waarde van de aanbieding nauwkeurig te beoordelen. Verkopers moeten ook rekening houden met een eerlijke en billijke behandeling van kopers.

Door binnen het gegeven tijdsbestek te reageren, kunnen ze ervoor zorgen dat kopers een tijdig en eerlijk antwoord op hun aanbiedingen ontvangen.

Hoe werkt het offerteproces van GOAT?

Het proces van GOAT werkt door u te verbinden met hun netwerk van kopers die geverifieerd en gecertificeerd zijn om uw luxe artikelen te kopen. Nadat u uw artikelen te koop heeft aangeboden, maakt GOAT een aangepaste lijst met alle details van uw artikel, inclusief foto's, merk, maat en staat.

Kopers kunnen een bod uitbrengen op uw item en u kunt het bod accepteren of afwijzen.

Als het bod wordt geaccepteerd, zal GOAT de verkoop van het item vergemakkelijken en een gratis verzendlabel naar het adres van de koper regelen. De koper betaalt GOAT rechtstreeks en zodra GOAT de betaling heeft ontvangen, zullen zij het geld aan u vrijgeven, minus hun commissie.

Uw item wordt vervolgens in hun authenticatiewachtrij geplaatst zodat GOAT de authenticiteit van het item kan verifiëren.

GOAT biedt klantenservice gedurende het hele proces en biedt een verscheidenheid aan betalings- en leveringsopties, waaronder uitbetalingen op dezelfde dag, kascheques, prepaid-betaalpassen en meer. U kunt meer informatie over hun proces vinden in hun online helpcentrum of door contact op te nemen met hun klantenservice.

Hoe lang duurt het bieden op GOAT?

Dit is afhankelijk van het item waarop wordt geboden. Over het algemeen heeft elke advertentie een begin- en eindtijd waarop er geboden kan worden. Elk bod moet handmatig worden beoordeeld en geaccepteerd door een lid van het GOAT-team voordat het als geldig wordt beschouwd, dus de exacte tijd die nodig is voordat biedingen worden geaccepteerd, kan variëren.

Zodra de eindtijd van de aanbieding is bereikt, kan het tot 48 uur duren voordat de succesvolle bieder op de hoogte wordt gebracht en het object beschikbaar wordt gesteld.

Zijn GOAT Jordans echt?

Ja, GOAT Jordans zijn echt. GOAT staat voor 'Greatest of All Time', dus het verwijst naar een gewilde schoenenlijn gemaakt door de legendarische basketballer Michael Jordan. Deze schoenen, die de verschillende silhouetten van het merk overspannen, zijn uitgebracht sinds het midden van de jaren tachtig en zijn gewild bij zowel verzamelaars als sneakerheads.

GOAT Jordans zijn gemaakt van een combinatie van hoogwaardige materialen, zoals leer, mesh en flyknit, die een iconische stijl en comfortabele demping bieden. Ze hebben ook iconische Jordan-details, zoals het Jumpman-logo en zichtbare AIR-dempingstechnologie voor een tijdloze look die een hoofdbestanddeel van streetwear is geworden.

Hoe betrouwbaar is GOAT voor schoenen?

GOAT is zeer betrouwbaar voor schoenen. Ze staan ​​bekend als de wereldwijde marktplaats voor sneakers en werken volgens het "safety first"-beleid. Elk paar schoenen wordt verzonden vanuit het hoofdkantoor in L.A. en wordt geïnspecteerd door teamleden om authenticiteit en kwaliteit te garanderen.

Voor elk paar schoenen levert GOAT een Certificaat van Echtheid en een validatiecode voor hun Kopersbescherming. Alle zendingen worden geleverd in een dubbele doos en een handtekening voor alle bestellingen van meer dan $ 50 om de veilige levering van elk pakket te garanderen.

Klanten hebben ook de mogelijkheid om tegen een extra vergoeding over te stappen op de geüpgradede 2-daagse of nachtelijke verzendoptie. Ze werken zelfs samen met een externe service, Opticus, om een ​​zeer nauwkeurige, digitale verificatietool te bieden die de authenticiteit van schoenen die op hun site zijn gekocht, beoordeelt.

Met een brede selectie, snelle verzending en op gegevens gebaseerde authenticiteitsgaranties, is GOAT ongelooflijk betrouwbaar voor schoenen.

Betaalt GOAT gestolen pakketten terug?

Nee, GOAT vergoedt geen gestolen pakketten, aangezien de vervoerder rechtstreeks verantwoordelijk is voor het pakket en de bezorging ervan. Als het pakket van een klant wordt gestolen, wordt de klant aangeraden aangifte te doen bij de politie, contact op te nemen met de vervoerder om een ​​onderzoek in te stellen en contact op te nemen met het plaatselijke postkantoor om eventueel beschikbare bewakingsbeelden op te halen.

GOAT kan hulp bieden bij het oplossingsproces door een trackingnummer, afleveradres en pakketinhoud aan de klant te verstrekken om het onderzoek vooruit te helpen.

Waarom duurt mijn GOAT-bestelling zo lang?

Onze excuses voor de vertraging bij het verwerken en verzenden van uw bestelling. Bij GOAT streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice te bieden en begrijpen we uw frustratie over de wachttijd. Vertragingen kunnen om verschillende redenen optreden.

We hebben momenteel te maken met een groter ordervolume en een beperkte voorraad, wat de verwerkingstijden kan beïnvloeden. Bovendien kunnen vervoerders langzamere service ervaren vanwege weersomstandigheden en andere onvoorziene omstandigheden.

We stellen uw geduld in deze op prijs en verzekeren u dat we er hard aan werken om uw bestelling zo snel en veilig mogelijk te verwerken, te verpakken en te verzenden. Voor specifieke vragen over uw bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice via[emailprotected]. com.

Krijgt GOAT je geld terug?

Ja, GOAT geeft je geld terug! U kunt binnen 14 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum een ​​terugbetaling krijgen in de vorm van winkeltegoed of de oorspronkelijke betaalmethode, zolang het artikel zich in dezelfde staat bevindt of, in het geval van kleding, ongedragen en ongewassen is.

Om binnen 14 dagen na je oorspronkelijke aankoop een retour/terugbetaling aan te vragen, ga je naar de GOAT-website en selecteer je 'Mijn bestellingen' en tik je op het item dat je wilt retourneren. U wordt gevraagd om een ​​reden voor de retourzending op te geven en vervolgens ontvangt u een e-mail met een retourlabel zodra u het online retourformulier heeft ingevuld.

Zodra het artikel terug is in ons uitvoeringscentrum, inspecteren we het product en betalen we je binnen 3-5 werkdagen terug. Houd er rekening mee dat verzendkosten, douanekosten, administratiekosten en merkactivatiekosten niet worden gerestitueerd.

Wat gebeurt er als GOAT je schoenen afkeurt?

Als GOAT je schoenen afwijst, betekent dit dat GOAT niet gelooft dat de schoenen die je te koop hebt aangeboden voldoen aan de normen voor staat, authenticiteit en kwaliteit die door het bedrijf zijn vastgesteld om ervoor te zorgen dat klanten de best mogelijke sneakers krijgen.

Als de schoenen van een verkoper worden afgewezen, ontvangen ze meestal een e-mail waarin de afwijzing wordt uitgelegd en de stappen worden beschreven die ze moeten nemen om hun schoenen opnieuw in te dienen voor acceptatie door GOAT.

De verkoper kan vervolgens de nodige wijzigingen aan de schoenen aanbrengen en betere foto's uploaden, waardoor de algehele staat, authenticiteit en kwaliteit van de sneaker worden verbeterd. Na de revisie kan de verkoper zijn sneakers opnieuw ter beoordeling indienen en, indien geaccepteerd, kan hij de verkoop voltooien.

Als de schoenen na het doorlopen van het proces nog steeds niet worden geaccepteerd, kan de verkoper proberen zijn sneakers te verkopen via alternatieve platforms zoals eBay of StockX.

Is GOAT een goede site om van te kopen?

GOAT is een geweldige site om van te kopen, vooral als je op zoek bent naar high-end, designer en populaire schoenenmerken zoals Nike, Adidas, Jordan en Yeezy. GOAT is een geautoriseerde wederverkoper voor alle merken die ze voeren, dus je weet dat je het echte werk krijgt.

Bovendien biedt GOAT een geweldige online winkelervaring en het gemak van online afrekenen met veilige betalingsopties. De prijzen zijn concurrerend en ze bieden snelle, betrouwbare verzending naar wereldwijde locaties.

De site is ook beveiligd met 256-bit SSL-codering, zodat u met een gerust hart kunt winkelen. Bovendien zijn ze voorzien van een authenticatie- en kwaliteitsgarantie, zodat u met vertrouwen kunt kopen. Met dat alles in gedachten, is het gemakkelijk te begrijpen waarom GOAT een geweldige plek is om nieuwe en gebruikte schoenen te kopen.

Hoe werken biedingen op StockX?

Bieden op StockX werkt ongeveer zoals in een veilingomgeving. Wanneer iemand op een item biedt, voert hij een bedrag in dat hij bereid is ervoor te betalen. Dat bod blijft actief totdat het item is verkocht of totdat er een nieuw, hoger bod wordt uitgebracht.

Wanneer een hoger bod wordt uitgebracht, ontvangt de oorspronkelijke bieder een e-mailmelding om te laten weten dat hij is overboden. Dit gaat door tot de veiling voorbij is.

Wanneer de veiling voorbij is, is de hoogste bieder de koper van het item tegen de prijs die hij heeft geboden. StockX heeft ook een Nu kopen-functie, waarmee u een item direct kunt kopen voor de vermelde prijs zonder te wachten tot een veiling is afgelopen.

Dit is meestal een iets hogere prijs dan wat iemand op een veiling zou kunnen bieden.

Hoe werkt het verkopen van schoenen op GOAT?

GOAT is een e-commerceplatform waarmee geverifieerde verkopers hun schoenen via de website kunnen aanbieden en verkopen. Verkopers vermelden de schoenen die ze willen verkopen door ze te koppelen aan foto's, authenticatiegegevens en andere beschrijvende informatie.

Kopers kunnen de schoenen vervolgens aan hun winkelwagentje toevoegen, kopen en binnen enkele dagen ontvangen.

Verkopers zijn verplicht bepaalde richtlijnen te volgen bij het aanbieden van hun objecten. Alle schoenen moeten 100% authentiek zijn en in gloednieuwe staat verkeren. Alle producten moeten worden verzonden naar een GOAT-authenticatiepartner, zoals LegitCheck, die elk item scant en de authenticiteit ervan verifieert.

Elke verkoper moet ook gedetailleerde productfoto's en -beschrijvingen verstrekken, inclusief voldoende schriftelijke en visuele details om kopers in staat te stellen weloverwogen koopbeslissingen te nemen.

Wanneer kopers een schoen kopen, houdt GOAT de betaling vast totdat de verkoper bevestigt dat het pakket correct is verzonden. Vervolgens wordt het geld vrijgegeven aan de verkoper.

Ten slotte biedt GOAT kopers en verkopers ook toegang tot klantenservice en een veilig betalingssysteem. Kopers kunnen de schoenen die ze kopen beoordelen en beoordelen, wat verkopers ook kan helpen de kwaliteit van hun aanbod te bewaken.

Over het algemeen is GOAT een eenvoudig en ongecompliceerd platform waarmee geverifieerde verkopers hun schoenen kunnen aanbieden en verkopen aan kopers. Als je een verkoper bent, kan GOAT je toegang geven tot een brede selectie van kopers, evenals gedetailleerde productinformatie, betalingsbeveiliging en eenvoudig retourneren.

Is GOAT of StockX betrouwbaarder?

Het is moeilijk om definitief te zeggen dat GOAT of StockX betrouwbaarder is, omdat ze allebei hun eigen unieke voor- en nadelen hebben.

GOAT staat bekend om zijn brede selectie authentieke sneakers en kleding, evenals de snelle afhandeling van authenticatie. Het biedt ook een geweldige klantervaring met ondersteunende diensten, evenals concurrerende prijzen met kortingen en verkopen.

De doorlooptijd voor verzending kan echter soms lang zijn, en het is vermeldenswaard dat er verkopers op het platform zijn waarvan bekend is dat ze nepartikelen maken.

StockX is een andere populaire site voor het kopen en verkopen van sneakers en andere producten. Het staat bekend om zijn snelle verzending, uitstekende klantenondersteuning en veilige transacties. Het heeft ook een brede selectie sneakers en kleding die ook gegarandeerd authentiek is.

Het enige nadeel is dat het vanwege de populariteit van zijn diensten soms prijzig kan zijn.

Uiteindelijk is het aan de individuele koper om te beslissen welk platform voor hem geschikt is, afhankelijk van wat zijn behoeften zijn.

Kun je 2 paar schoenen kopen op GOAT?

Ja, je kunt twee paar schoenen kopen op GOAT. GOAT is een toonaangevende online marktplaats voor het kopen en verkopen van klassieke en bessensneakers in beperkte oplage. Ze bieden een breed scala aan stijlen, kleuren en maten en ze hebben ook een grote selectie exclusieve releases.

Je kunt gemakkelijk twee paar schoenen kopen en zelfs verschillende paar sneakers combineren om je unieke look aan te passen. De website biedt ook een handig en veilig afrekenproces, zodat kopers er zeker van kunnen zijn dat hun persoonlijke gegevens veilig zijn.

Bovendien biedt GOAT gemakkelijke verzending en retourzendingen, zodat u met een gerust hart online kunt winkelen en vol vertrouwen twee paar schoenen kunt kopen.

Hoeveel procent neemt GOAT?

GOAT is een marktplaats waar mensen alles kunnen kopen en verkopen, van sneakers in beperkte oplage tot retrokleding. De door GOAT aangeboden service is gratis voor kopers en verkopers en het bedrijf ontvangt een commissie voor elke verkoop op het platform.

Het commissietarief fluctueert afhankelijk van het totale bedrag van de verkoop. Voor de meeste verkopen berekent GOAT een vaste commissie van 10%, met een maximale commissie van $250. Deze vergoeding is voor zowel binnenlandse als internationale bestellingen.

GOAT biedt echter wel een korting voor verkopers van grote volumes. Als een verkoper meer dan $ 50.000 aan jaarlijkse verkopen verdient, is hun commissie slechts 8%. Dit tarief geldt voor zowel binnenlandse als internationale bestellingen.

Bovendien kan GOAT afzien van de commissievergoeding voor geselecteerde grote volumeverkopen.

Hoe neem ik contact op met de verkoper op GOAT?

Als u contact wilt opnemen met de verkoper op GOAT, kunt u het beste rechtstreeks contact met hen opnemen via hun individuele GOAT-profielpagina. U kunt de profielpagina van de verkoper vinden door op de naam van de productpagina te klikken.

Op de profielpagina van de verkoper staat zijn profielfoto en een knop 'Bericht' waarop u kunt klikken en die u kunt gebruiken om rechtstreeks met de verkoper te communiceren. Houd bij het verzenden van berichten rekening met de staat van de advertentie en vergeet niet om beleefd te zijn.

Zorg er bovendien voor dat u belangrijke details vermeldt, zoals uw bestelnummer en/of artikelgrootte. Vergeet niet dat de verkoper ook een gebruiker van GOAT is, dus hij wil graag met respect worden behandeld en stelt alle beleefde vragen die u stelt op prijs.

Hoe lang duurt het voordat GOAT-bestellingen worden verzonden?

GOAT-bestellingen hebben doorgaans 1-3 werkdagen nodig om te verwerken voordat ze worden verzonden. Nadat een bestelling is verwerkt en verzonden, is de geschatte levertijd gewoonlijk 7-10 werkdagen voor Amerikaanse bestellingen en 10-14 werkdagen voor internationale bestellingen.

Tijdens drukke vakantieperiodes kan het langer duren voordat bestellingen aankomen. Bestellingen met expresverzending worden doorgaans binnen 2-4 werkdagen bezorgd. GOAT biedt ook gratis verzending voor bestellingen van meer dan $ 300, en deze bestellingen worden doorgaans binnen 10-14 werkdagen bezorgd.

Heeft GOAT een handtekening nodig?

GOAT vereist doorgaans geen handtekening voor bestellingen. U moet echter altijd uw specifieke accountgegevens controleren op https://www. geit. com/account/settings om ervoor te zorgen dat u over de meest actuele informatie beschikt voordat u uitcheckt.

Afhankelijk van uw accountinstellingen kunnen er bepaalde bestellingen zijn waarvoor een handtekening bij aflevering vereist is.

Ook hebben verschillende vervoerders verschillende beleidsregels voor ondertekening. Als een item als een hoge waarde wordt gemarkeerd, is meestal een handtekening voor aflevering vereist. Als u een handtekeningoptie aan uw bestelling wilt toevoegen, kunt u contact opnemen met het GOAT Care-team voor informatie over de verzendingsdetails.

Het is uiteindelijk aan de vervoerder om te bepalen of hij met of zonder handtekening wordt afgeleverd, dus we raden je aan contact op te nemen met de vervoerder om de details van je bestelling te bespreken.

Hoe lang duurt het voordat mijn aanbod op GOAT wordt geaccepteerd? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated:

Views: 6497

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.