Hallmark zendt dit jaar 41 gloednieuwe kerstfilms uit (2024)

We kunnen altijd op Hallmark rekenen om ons in de vakantiestemming te brengen. En hoewel bekend is dat het netwerk tijdens het laagseizoen vrolijkheid verspreidt, omarmen ze volledig, zoals ze het "24/7 kersttijd" noemen, met back-to-backKerst filmshet moment dat oktober rondrent.

Dit jaar verdubbelen Hallmark Channel en Hallmark Movies & Mysteries het feestelijke plezier door 41 gloednieuwe kerstfilms uit te zenden. Begin elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond metHallmark Channel's "Countdown to Christmas"om 8 uur 's avonds. ET/PT, volg het dan op met"Miracles of Christmas" van Hallmark Movies & Mysteriesom 10 uur 's avonds. ET/PT op zaterdagavond. Het vakantieseizoen - of laten we zeggen, Hallmark-filmkijkseizoen - zit boordevol suikerzoete romances, langverwachte reünies (psst,Terug naar de toekomstEnWonderjarenfans) en al je Hallmark-favorieten (Candace Cameron Bure, Lacey Chabert,Danica McKellar,Tamera Mowry-Housley, om er een paar te noemen).

We zitten al diep in de programmering van Hallmark voor 2021, maar als je op zoek bent naar wat er vanaf nu wordt uitgezonden tot (Ter info,hier is hoe te kijken). Blijf dus scrollen om de line-up voor 2021 te zien.

Hallmark Channel's "Countdown to Christmas" 2021-films

Alle films gaan om 20.00 uur in première. ET/PT.

Vrijdag 22 oktober

Jij, ik en de kerstboom,met Danica McKellar, Benjamin Ayres en Jason Hervey

Olivia (Danica McKellar), de groenblijvende expert van de staat, schiet Jack (Benjamin Ayres) te hulp nadat een mysterieuze ziekte bijna alle dennen op de kerstboomkwekerij van zijn familie doodt. Terwijl ze op zoek is naar antwoorden, wordt één ding overduidelijk: Olivia en Jack vormen een boomachtig paar.

Zaterdag 23 oktober

Vriendjes van Kerstmis Verleden,met Catherine Haena Kim, Raymond Aback en Paul Sun-Hyung Lee

Met Kerstmis in het vooruitzicht wordt Lauren (Catherine Haena Kim) herinnerd aan haar liefdes uit het verleden - en de lessen die ze haar hebben geleerd.

Zondag 24 oktober

De uitzet van de kerstman,met Tamera Mowry-Housley, Paul Campbell en Joe Pantoliano

Tanya (Tamera Mowry-Housley) en Ryan (Paul Campbell) gaan undercover om een ​​reeks overvallen in de buurt op te lossen. Om hun ware identiteit geheim te houden, doen ze zich voor als een pasgetrouwd stel - en uiteindelijk leren ze dat ze eigenlijk een behoorlijk overtuigend duo vormen.

Vrijdag 29 oktober

Kerstmis in harmonie,met Ashleigh Murray, Luke James, Loretta Devine, Michelle Williams en Basil Wallace

Op de een of andere manier wordt Harmony (Ashleigh Murray) misleid in het Holiday Chorus, een show die toevallig wordt geregisseerd door haar ex-vriend. De hamvraag: zal hun gedeelde passie voor muziek hun liefde nieuw leven inblazen?

Zaterdag 30 oktober

Coyote Creek Kerstmis,met Janel Parrish en Ryan Paevey

Twee mensen keren terug naar huis voor een "Christmas Around the World"-feest en krijgen het grootste geschenk van allemaal: nog een kans op liefde.

zondag 31 oktober

Kerst zeil,met Kate Sackhoff, Patrick Sabongui en Terry O'Quinn

Aangezien Liz (Katee Sackhoff) Kerstmis thuis moet doorbrengen om voor haar vervreemde vader te zorgen, gaat ze op een missie om het meeste uit haar vakantie te halen voor haar en haar dochter.

Vrijdag 5 Nov

peperkoek wonder,met Merritt Patterson en Jon Ecker

Maya (Merritt Patterson) en Alex (Jon Ecker) komen weer bij elkaar om de Mexicaanse bakkerij van zijn oom te verkopen voor het einde van het jaar.

Zaterdag 6 Nov

Volgende halte, Kerstmis,met Lyndsy Fonseca, Chandler Massey, Lea Thompson en Christopher Lloyd

Tijdens haar treinreis naar huis begint Angie (Lyndsy Fonseca) te dagdromen over haar leven als ze bij haar ex-vriend bleef, een inmiddels beroemde sportverslaggever. Bij haar aankomst realiseert ze zich dat ze nu 10 jaar in het verleden leeft - precies toen ze aan het daten was met haar droomman.

Zondag 7 Nov

Een kerstschat,met Jordin Sparks en Michael Xavier

Een tijdcapsule zet alles in perspectief voor Lou (Jordin Sparks), waardoor ze zich afvraagt ​​of ze eindelijk klaar is om haar dromen na te jagen in New York City.

Vrijdag 12 Nov

geopend met Kerstmis,met Alison Sweeney, Erica Durance en Brennan Elliott

Nadat een kaart van een geheime aanbidder in de brievenbus van Nicky (Alison Sweeney) verschijnt, roept ze haar beste vriendin Simone (Erica Durance) op om de auteur op te sporen.

Zaterdag 13 Nov

Mijn familie kerstboom,met Aimee Teegarden en Andrew Walker

Een DNA-test leidt Vanessa (Aimee Teegarden) net op tijd voor de feestdagen naar een familie die ze nooit heeft gekend.

Zondag 14 Nov

Een vakantie in Haarlem,met Olivia Washington, Will Adams en Tina Lifford

De grootmoeder van Jazmin (Olivia Washington) zweert dit jaar kerstcadeautjes af en zegt tegen haar familie dat ze liever 'aanwezigheid dan cadeaus' krijgt. Dus boekt Jazmin een enkele vlucht naar Harlem om haar familie tijdens de vakantie te bezoeken en tot haar verbazing raakt ze betrokken bij de jaarlijkse kerstjamboree van het blok.

Vrijdag 19 Nov

Nantucket Noel,met Trevor Donovan en Sarah Power

Christina (Sarah Power) is niet blij als ze hoort dat een ontwikkelaar plannen heeft om de kade af te breken waar haar speelgoedwinkel staat. Maar misschien kan ze hen overtuigen om van gedachten te veranderen, vooral als ware liefde op het spel staat.

Zaterdag 20 Nov

Een kerst samen met jou,met Harry Lennix, Laura Vandervoet en Niall Matter

Megan (Laura Vandervoot) gaat op pad met haar vaderfiguur Frank om zijn lang verloren liefde tijdens de feestdagen te bezoeken. Onderweg vindt ze haar eigen liefde die het waard is om voor te reizen.

Zondag 21 Nov

Een kus voor Kerstmis,met James Denton en Teri Hatcher

Een simpele wens brengt Ethan (James Denton) in de problemen, maar hij heeft de macht om zijn fouten recht te zetten door zijn vrouw (Teri Hatcher) elke dag tot Kerstmis de waarheid te vertellen.

Donderdag 25 Nov

De negen kittens van Kerstmis,met Brandon Routh, Kimberley Sustad en Gregory Harrison

Katten zijn de weg naar het hart van Zachary (Brandon Bouth) en Marilee (Kimberley Sustad). Dagen voor Kerstmis hebben de kattenliefhebbers de taak om liefdevolle huizen te vinden voor een nestje kittens.

Vrijdag 26 november (18.00 uur)

Kerstmis CEO,met Marisol Nichols en Paul Greene

Chris (Marisol Nichols), de eigenaar van een klein speelgoedbedrijf, moet zich herenigen met haar ex-zakenpartner (Paul Greene) om een ​​nieuwe deal te sluiten met een megaspeelgoedbedrijf.

Vrijdag 26 november (20.00 uur)

Een onverwachte kerst,met Bethany Joy Lenz en Tyler Hynes

Jamie (Tyler Hynes) spant zich in om zijn ex-vriendin (Bethany Joy Lenz) te overtuigen om zich voor te doen als koppel met Kerstmis.

Zaterdag 27 november (18.00 uur)

Geesten helder maken,met Taylor Cole en Carlo Marks

Hun families strijden al jaren tegen elkaar in de jaarlijkse decoratiewedstrijd van de stad, maar Grace (Taylor Cole) en Tony (Carlo) kunnen hen eindelijk overtuigen om samen te werken, vooral wanneer hun respectieve families de tortelduifjes in actie zien.

Zaterdag 27 november (20.00 uur)

Kerst in Kasteelhart,met Lacey Chabert en Stuart Townsend

Brooke (Lacey Chabert) gaat naar Ierland om meer te weten te komen over haar roots, maar ze krijgt meer dan ze had verwacht: Terwijl ze daar is, ziet de graaf van Glaslough (Stuart Townsend) haar aan voor een evenementenplanner en huurt haar in om het kerstfeest van zijn kasteel te organiseren. .

Hallmark zendt dit jaar 41 gloednieuwe kerstfilms uit (1)

Lacey Chabert speelde in 18 Hallmark-films (en er komen er nog bij!).

Zondag 28 november (18.00 uur)

Kerstmis in Tahoe,met Laura Osnes, Kyle Selig en Pat Monahan

Claire (Laura Osnes) zal alles doen voor haar familie, inclusief contact opnemen met haar ex-vriend Ryan, een gitarist in een inmiddels beroemde band.

Zondag 28 november (20.00 uur)

De kerstwedstrijd,met Candace Cameron Bure, John Brotherton en Barbara Niven

Een kerstwedstrijd brengt exen Lara (Candace Cameron Bure) en Ben (John Brotherton) weer bij elkaar, maar zal een vriendschappelijke wedstrijd de vonk weer aanwakkeren?

Vrijdag 3 dec

Acht geschenken van Chanoeka,met Inbar Lavi en Jake Epstein

Een vrouw doet er alles aan om tijdens Chanoeka haar geheime aanbidder op te sporen.

Zaterdag 4 dec

Een heel vrolijk bruidsmeisje,met Emily Osment en Casey Deidrick

Leah's (Emily Osment) 30e verjaardag is op kerstavond, wat toevallig de trouwdag van haar broer is. En hoewel ze het feit heeft geaccepteerd dat haar grote dag dit jaar in de wacht staat, heeft haar jeugdliefde een paar trucjes achter de hand.

zondag 5 dec

Sister Swap: een vakantie in de geboorteplaats,met Kimberly Williams-Paisley en Ashley Williams

De zussen Jennifer en Meg wisselen van huis voor de feestdagen, waardoor ze een heel nieuw perspectief krijgen op hun relatie en vooral op zichzelf.

Vrijdag 10 dec

Een Dickens van een vakantie,met Kristoffer Polaha en Brooke D'Orsay

Cassie (Brooke D'Orsay) is op zoek naar een manier om het 100e jaarlijkse Victoriaanse festival van haar geboortestad extra speciaal te maken, waardoor ze teruggaat naar Jake (Kristoffer Polaha), een voormalige klasgenoot die filmster is geworden.

Zaterdag 11 dec

Een koninklijke koninginnenkerstmis,met Megan Park en Julian Morris

Een prins wordt tijdens de vakantie omgeleid naar Queens - ja, de wijk New York City - nadat een lokale vrouw hem een ​​uitnodiging heeft gestuurd die hij niet kon laten liggen.

zondag 12 dec

Sister Swap 2: Kerstmis in de stad,met Kimberly Williams-Paisley en Ashley Williams

De zusjes zijn er weer! Deze film gaat verder waar de eerste was gebleven, maar deze keer werken ze samen om het familierestaurant voor te bereiden op een lokale kerstwedstrijd.

Zaterdag 18 dec

The Christmas House 2: Dek de gangen,met Robert Buckley, Ana Ayora en Jonathan Bennett

De Mitchell's zijn terug! Deze keer brengen Mike (Robert Buckley) en Brandon (Jonathan Bennett) de feestdagen door met het bouwen van het meest magische kersthuis dat mogelijk is.

zondag 19 dec

'Dit is het seizoen om vrolijk te zijn,met Rachael Leigh Cook en Travis Van Winkle

Op zoek naar inspiratie voor haar nieuwe boek besluit Merry (Rachael Leigh Cook) om de feestdagen gezellig door te brengen in een huisje in Vermont. Daar ontmoet ze Adam (Travis Van Winkle), een lokale hulpverlener die een levensveranderend perspectief biedt.

Hallmark Movies & Mysteries' 'Miracles of Christmas'-films uit 2021

Alle films gaan in première op zaterdagavond om 22.00 uur ET/PT, dus je kunt het hele seizoen twee Hallmark-kerstfilms achter elkaar bekijken.

Zaterdag 23 oktober

Kerstmis in mijn hart,met Heather Hemmens, Luke Macfarlane en Sheryl Lee Ralph

Hoewel Beth (Heather Hemmens) wordt ingehuurd om Seans (Luke Macfarlane) dochter voor te bereiden op haar kerstconcert, komt ze er al snel achter dat hij degene is die echt wat muzikale inspiratie nodig heeft.

Zaterdag 30 oktober

De kerstbelofte,met Torrey DeVitto, Dylan Bruce, Patrick Duffy en Greyston Holt

Wanneer Nicole (Torrey DeVitto) voor het ondenkbare staat, roept ze haar grootvader en een plaatselijke timmerman op om het huis te renoveren dat voor haar en haar overleden verloofde was bedoeld.

Zaterdag 6 Nov

Debbie Macomber's A Mrs. Christmas Miracle,met Kaitlin Doubleday, Steve Lund en Caroline Rhea

Zoals haar naam al doet vermoeden, komt mevrouw Miracle binnen om de dag te redden en een gezin een welverdiende dosis vrolijkheid te geven te midden van verlies en eenzaamheid.

Zaterdag 13 Nov

op een decembernacht,met Peter Gallagher, Bruce Campbell, Eloise Mumford en Brett Dalton

Twee muziekmanagers worden gedwongen hun gevoelens opzij te zetten om hun rockster-vaders te helpen het optreden van hun leven neer te zetten.

Zaterdag 20 Nov

Nog vijf minuten,met Nikki Deloach en David Haydn-Jones

Een jonge vrouw vindt het dagboek van haar overleden grootvader, dat haar helpt zijn liefdesverhaal van lang geleden samen te vatten.

Zaterdag 27 Nov

Tijd voor hen om thuis te komen voor Kerstmis,met Jessy Schram en Brendan Penny

Een vrouw met geheugenverlies kan zich haar eigen identiteit niet herinneren, maar gelukkig heeft ze een krantenknipsel om haar in de goede richting te wijzen.

Zaterdag 4 dec

Onze kerstreis,met Holly Robinson Peete, Lyriq Bent en Nik Sanchez

Kunst weerspiegelt het leven in deze door Holly Robinson Peete geleide film, waarin een alleenstaande moeder gedwongen wordt de behoefte aan vrijheid van haar autistische zoon te accepteren, hoe bang ze daar ook voor is.

Zaterdag 11 dec

Een Godwink-kerstmis: wonder van liefde,met Katherine Barrell en Alberto Frezza

Joy (Katherine Barrell) heeft haar zinnen gezet op het worden van verpleegster, maar het universum heeft misschien andere plannen. Terwijl ze wacht op antwoord over mogelijke banen, grijpt ze een vrijwilligerswerk buiten de stad aan, wat haar ogen opent voor iemandEniets wat ze hard nodig heeft.

Zaterdag 18 dec

Kerstmis voor Keepers,met Ashley Newbrough, Christa B. Allen, Marielle Scott en Ryan Rottman

Tien jaar geleden gingen een groep jeugdvrienden hun eigen weg. Maar nu brengt de dood van hun geliefde middelbare schoolleraar hen weer bij elkaar.

Hallmark zendt dit jaar 41 gloednieuwe kerstfilms uit (3)

Amanda Garrity

Amanda Garrity is een lifestyle-schrijver en -redacteur met meer dan zeven jaar ervaring, waarvan vijf jaar als staflid bijGoede huishouding, waar ze alles over huis en vakantie behandelde, inclusief de nieuwste interieurtrends, inspirerende doe-het-zelfideeën en cadeaugidsen voor elke (en elke) gelegenheid. Ze heeft ook een zwak voor feelgood-tv, dus je kunt haar zien schrijven over populaire shows zoalsmaagdelijke rivier,Zoete magnolia's,Hallmark-kanalenWanneer roept het harten meer.

Hallmark zendt dit jaar 41 gloednieuwe kerstfilms uit (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 5789

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.