Een zakelijke creditcard gebruiken (2024)

Als u een eigenaar van een klein bedrijf bent, heeft u waarschijnlijk talloze aanbiedingen en aanvragen ontvangen voor een creditcard voor kleine bedrijven.Het is een handige manier om de koopkracht van uw bedrijf te vergroten.

Creditcards voor kleine bedrijven bieden bedrijfseigenaren gemakkelijke toegang tot een draaiende kredietlijn met een vaste kredietbeperking om aankopen te doen en contant geld op te nemen.Net als een consumentencreditcard, draagt een klein bedrijfskaart een rentekosten als het saldo niet volledig wordt terugbetaaldfactureringscyclus.

Mogelijk kunt u een creditcard krijgen via uw bank of online solliciteren.U moet kaartvoorwaarden en -functies vergelijken door de creditcard te raadplegenBeoordelingen van individuele providers.Een visitekaartje kan een handige manier zijn om snel toegang te krijgen tot financiering voor kortetermijnbehoeften en de koopkracht van uw bedrijf te vergroten.Het wordt vaak op de markt gebracht als een aantrekkelijk alternatief voor een traditionele kredietlijn.Zoals elke financieringsbron, eenzakelijke creditcardGaat kosten voor en moet zorgvuldig worden beheerd.

Belangrijkste leerpunten

  • Een zakelijke creditcard geeft eigenaren van kleine bedrijven gemakkelijke toegang tot een draaiende kredietlijn met een vaste limiet.
  • Het heeft een rentekosten als het saldo niet elke conjunctuurcyclus volledig wordt terugbetaald.
  • De genoemde rentevoet is meestal veel hoger dan het tarief voor een lening van een klein bedrijf.
  • Een eigenaar van een kleine onderneming beslist welke werknemers een zakelijke creditcard kunnen hebben.

Hoe een zakelijke creditcard werkt

Zonder een goed systeem op zijn plaats, kan het moeilijk zijn om credit -kaartuitgaven bij te houden - en het omgreep te houden, wat uiteindelijk uw bedrijfsresultaten beïnvloedt.Bepaalde strategieën kunnen worden gebruikt om goede creditcardpraktijken te garanderen.

Zorgen voor verantwoording

"De belangrijkste stap die een klein bedrijf kan zetten om ervoor te zorgen dat creditcards effectief worden gebruikt, is het opzetten van een bombestendig verantwoordingssysteem", zegt John Burton, oprichter van Moonshadow Leadership Solutions in Bryson City, N.C.

"Dit kan alles betekenen, van voorafgaande benadrukte van alle creditcarduitgaven tot rigoureuze vereisten van ontvangsten tot het trekken van creditcards van degenen die niet volledig en op tijd melden met ontvangsten," zegt Burton. Heb een systeem voordat de eerste creditcard arriveert en, zegt Burton, consistent, rigoureus en eerlijk zijn, terwijl ze geen uitzonderingen tolereren.

Beslissen wie een kaart ontvangt

Burton erkent de uitdagingen waarmee werkgevers worden geconfronteerd bij het beslissen wie een creditcard krijgt."Ik heb bedrijven gezien die de controle over creditcarduitgaven verloren door te veel kaarten aan te veel mensen uit te geven en te denken dat alle belangrijke officieren en reizigers het gemak van een bedrijfscreditcard nodig hadden", zegt Burton.

Hoewel het geven van een creditcard misschien het juiste of gemakkelijk is om te doen, kan dit leiden tot een "disfunctioneel, duur systeem en een ernstig gebrek aan controle en verantwoording", legt hij uit.

Gebruik alternatieven en stel regels vast."Veel bedrijven, vooral met verkopers, vergoeden voor bedrijfsuitgaven aan persoonlijke creditcards met uitstekende verantwoording - d.w.z. geen ontvangst, geen vergoeding," zegt Burton.

Het is echter nuttig om duidelijke regels te hebben over wie een kaart krijgt, of deze nu gebaseerd is op anciënniteit, positie of andere factoren.Dit kan helpen verwarring te voorkomen en slechte gevoelens te verminderen van werknemers die een kaart willen, maar niet in aanmerking komen.

Creditcardlimieten instellen

Elk bedrijf moet duidelijk beleid hebben over uitgaven, inclusief welke kosten op kaarten kunnen worden geplaatst, hoeveel werknemers kunnen uitgeven en hoe vaak ze hun kaarten kunnen gebruiken.Het is belangrijk om het beleid op te stellen en elke werknemer die een kaart heeft uitgegeven en deze heeft uitgegeven.Nadat ze dat hebben gedaan, geef elke kaarthouder een kopie om te gebruiken ter referentie.

Afhankelijk van het visitekaartje kunt u mogelijk beperkingen instellen die transacties beperken tot een bepaald dollarbedrag, uitgavencategorie en zelfs bepaalde dagen en tijden.Met sommige kaarten kunt u voor elke werknemer individuele beperkingen instellen.

U kunt bijvoorbeeld een werknemer beperken tot $ 50 per dag per dag van de week voor gasaankopen, terwijl u een andere beperkt tot $ 100 voor gas en $ 50 voor maaltijden elke dag, maar alleen op werkdagen.

Waakzaam zijn op kaartactiviteit

Met veel zakelijke creditcards kunt u activiteitenwaarschuwingen instellen die aankomen als tekst- of e -mailberichten.De waarschuwingen kunnen worden ingesteld om u op de hoogte te stellen elke keer dat een transactie plaatsvindt of alleen als een werknemer op een niet -goedgekeurde manier een kaart gebruikt (of probeert te gebruiken).

Het gebruik van een zakelijke creditcard voor grote aankopen die niet volledig kunnen worden betaald voordat de rentekosten beginnen, kan een zeer dure propositie zijn.

U kunt er ook van profiterenOnline en mobiel bankierenom actuele accountactiviteiten te bekijken.Uw boekhoudkundige afdeling zou elke verklaring moeten bekijken om ervoor te zorgen dat elk regelitem een toestemming is die u heeft geautoriseerd.

De kaart verstandig gebruiken

Het is belangrijk om te weten wanneer een bedrijf krediet moet gebruiken.Het is niet altijd de beste keuze, vooral voor grote uitgaven die niet volledig kunnen worden betaald voordat de rente begint. Hoewel het extra moeite kost om een lening van een bank of andere kredietinstelling te verkrijgen, is het vaak financieel zinvol om dit te doen, omdat de rentevoet op creditcards meestal veel hoger is dan voor dergelijkebeveiligde schuldinstrumenten.

Het is ook mogelijk dat een grote aankoop - of een paar grote uitgaven - maximaal uw creditcard kan uitkomen en u helemaal geen geldbron achterlaat.

PROS

  • Gemakkelijker om in aanmerking te komen voor een kaart dan voor een lening

  • Gemak

  • Biedt een financieel kussen

  • Nuttig online

  • Helpt bij boekhouding

  • Beloningen en prikkels

  • Tool om krediet op te bouwen

Nadelen

  • Duurder dan een lening of kredietlijn

  • Persoonlijke wettelijke aansprakelijkheid

  • Veiligheidsproblemen

  • Minder bescherming dan creditcards van consumenten

  • Fluctuerende rentetarieven

Voor- en nadelen van een zakelijke creditcard

Voordelen

Samen met het bieden van de nodigegeldstroomOm uw bedrijf te onderhouden en op te bouwen, kunnen creditcards deze voordelen bieden:

  • Gemakkelijker kwalificatie -Het kan gemakkelijker zijn voor ondernemers die geen gevestigde hebbenkrediet geschiedenisOm in aanmerking te komen voor een draaiende kredietlijn met een creditcard, vooral als deze is beveiligd, in plaats van een traditionelekredietlijn of banklening.
  • Gemak-Creditcards zijn het ultieme financieringsgemak.Ondernemers hebben veel sneller en gemakkelijker toegang tot fondsen voor aankopen of contante opname dan dat ze contant geld moeten vinden en/of een chequeboek moeten gebruiken.
  • Financieel kussen -Een creditcard kan ondernemers een broodnodig financieel kussen bieden wanneerdebiteurenachter zijn of de verkoop is traag en het bedrijf heeft een tekort aan contant geld.
  • Online gemak -In toenemende mate doen ondernemers aankopen en doen ze online zaken met leveranciers, aannemers en leveranciers.Het gebruik van een creditcard maakt online transacties eenvoudiger.
  • Boekhouding hulp -Naast het ontvangen van een maandelijkse verklaring, bieden de meeste kaarten kleine bedrijfskaarthouders online recordhulpmiddelen om hun accounts te beheren, waaronder eenjaareindeSamenvatting van het account, die een boekhouder kan helpen bij het volgen, categoriseren en beheren van kosten.Het kan de boekhouding vereenvoudigen, helpen bij het gebruik van externe professionals om eenauditen belasting betalen en een gemakkelijke manier bieden om de uitgaven van werknemers te controleren.
  • Beloningen en prikkels -Veel kaarten bieden beloningsprogramma's voor bedrijfseigenaren -inclusief luchtvaartmijlen en winkelkortingen- Om de kaart te gebruiken.Sommigen bieden ookkassaStimulansen, het terugbetalen van kaarthouders een percentage van hun aankopen.Kortom, het kan betalen om zorgvuldig te kiezen, zodat u deBeste beloningskaart mogelijkVoor uw behoeften.
  • Een tool om krediet op te bouwen -Verantwoordelijk gebruik van een creditcard voor kleine bedrijven - wat betekent dat u de factuur op tijd betaalt, meer betalen dan het minimum verschuldigover-limietkosten) - kan een gemakkelijke manier zijn om een positieve op te bouwenkredietrapportvoor uw bedrijf.Dat kan u op zijn beurt helpen om meer in aanmerking te komen voor een lening of kredietlijn, en tegen een potentieel lagere rente, in de toekomst.Houd er rekening mee dat het gebruik van de kaart uw krediet kan beschadigen.

Nadelen

Voordat ze zich haasten om een zakelijke creditcard aan te vragen, is het belangrijk om deze potentiële nadelen te overwegen:

  • Duurder-Het gemak en het gemak van zakelijke creditcards hebben een prijs, omdat ze doorgaans een veel hogere rentevoet in rekening brengen dan een kleine zakelijke lening of een vaste kredietlijn aangeboden door een bank.Die interesse kan snel oplopen als kaartactiviteit niet op tijd en elke maand volledig wordt terugbetaald.Bovendien - zonder een systeem om regelmatig en zorgvuldig het kaartgebruik te controleren - kan het gemakkelijk zijn om uw bedrijf per ongeluk financieel te verlengen door zijn kredietlimiet te bespreken of late kosten en boetes te maken.
  • Persoonlijke wettelijke aansprakelijkheid -Veel kaarten vereisen een overeenkomst voor persoonlijke aansprakelijkheid (uw persoonlijke veiligheid) om schulden terug te betalen.Dit betekent dat elke late of gemiste betaling kan leiden tot een negatief persoonlijk kredietrapport en het onvermogen om persoonlijk geld te lenen.Mogelijk moet u ook meer betalen met een hogere rente.
  • Veiligheidsproblemen-Beveiligingsmaatregelen moeten worden gemaakt om ervoor te zorgen dat kaarten of kaartinformatie niet worden gestolen door werknemers, leveranciers, aannemers en anderen die door de kantoorruimte komen.Het is ook belangrijk om dat te zorgenWerknemers die bevoegd zijn om de kaart te gebruikenGebruik ze niet voor persoonlijke uitgaven, en dat zijNeem voorzorgsmaatregelen bij het uitvoeren van online transactiesom te voorkomen dat je wordt gehackt.
  • Minder bescherming -Creditcards voor kleine bedrijven hebben vaak niet dezelfde bescherming als consumentencreditcards.Veel kaarten bieden bijvoorbeeld niet hetzelfde niveau van verzekerde diensten bij het betwisten van factureringsfouten of het behalen van merchandise -rendementen.Zorg ervoor dat u het niveau van bescherming en diensten bekijkt die een kaart biedt voordat u solliciteert.
  • Fluctuerende rentetarieven -In tegenstelling tot een lening of vaste kredietlijn, geeft het bedrijf dat uw creditcard uitgeeftkan zijn rente resettenAfhankelijk van hoe u uw account gebruikt en beheert.Als zodanig kan het betalenHoud rekening met hoe de tarieven werken en kunnen veranderen.

Kan ik een EIN gebruiken om een creditcard te verkrijgen?

Een werknemersidentificatienummer (EIN) is een belastingnummer dat de IRS aan uw bedrijf toekent.U kunt het gebruiken om een creditcard voor kleine bedrijven aan te vragen;U zult echter waarschijnlijk ook uw sofinummer moeten verstrekken om de kaart te verkrijgen.

Kun je een creditcard krijgen met een LLC?

Om een creditcard met een LLC te krijgen, moet u de eigenaar van de LLC zijn om de creditcard aan te vragen en te ontvangen.Niet elke werknemer kan een creditcard openen.Niet-eigenaren kunnen de creditcard gebruiken, maar ze moeten door de LLC worden gemachtigd om te kunnen ondertekenen voor aankopen.

Wat is een zakelijke creditcard?

Een zakelijke creditcard is een creditcard die een bedrijf aan werknemers uitgeeft.Het werkt op dezelfde manier als een persoonlijke creditcard, maar is alleen bedoeld om te worden gebruikt voor zakelijke uitgaven, zoals zakenreizen, zakelijke diners en andere klantgerelateerde kosten.Met de creditcard van het bedrijf kunnen deze kosten worden gemaakt, zodat de werknemer niet uit de zak hoeft te betalen en wachten om te worden vergoed.

Het komt neer op

Een zakelijke creditcard heeft veel voordelen, zoals gebruiksgemak, gemakkelijker te verkrijgen dan een lening, een financieel kussen en een manier om bedrijfskosten te scheiden van persoonlijke creditcardkosten.Hoewel er voordelen zijn, moet de kaart met voorzichtigheid worden gebruikt, omdat de rentetarieven op kaarten hoog zijn, meer dan een lening, en zakelijke creditcards minder beveiliging hebben dan persoonlijke creditcards.

Een zakelijke creditcard gebruiken (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 5627

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.